Kunci Gitar Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am..Em..F G C..
        Dm..Am..B..E..

   Am         Em
sabtu.. jam telu
  Dm             G
kowe.. whatsapp aku
          Am         Em
ngajak mlaku.. bebarengan..
       Dm         G
tapi kowe.. ora bungah..
        
  Am                      Em
pie.. kahanan sing paling nyaman..
       F               C
naliko kowe wes ono liyane..
     Dm                       Em
ati iki.. dudu bahan nggo dolanan..
      F                        G
kowe malah nesu aku mung meneng wae..

  Am        Em
kowe.. malah mlayu
      Dm       G
tanpo ngabari aku
   Am          Em
telfon ra diangkat
      Dm        G
atiku koyok disayat..

 Am                    Em
opo.. seng tak laksanakne..
     F                  C
tapi kowe malah karo liyane..
   Dm                 Em
Gusti.. kulo kudu kepiye..
 F           G           C
opo aku kudu iso ngikhlasne..

Int. Dm G Em Am Dm..G..

Reff :
            C               Em
 taman bantaran.. kutho mediun..
        F           G        C
 naliko pacaran wes siap tunangan..
       Am
 nalikane.. kowe pedot
     Em
 ojo sampek gawe repot..
        F          G          C
 mugo-mugo kowe nrimo lan legowo..

       F        Dm
 raono sing ora biso 
         Em       Am
 halangi impenku iki
      Dm        G          C
 kecuali takdir Ilahine Gusti..

Musik : Am..Em..F..C..
        Dm..Am..B..E..

  Am        Em
kowe.. malah mlayu
      Dm       G
tanpo ngabari aku
   Am          Em
telfon ra diangkat
      Dm        G
atiku koyok disayat..

 Am                    Em
opo.. seng tak laksanakne..
     F                  C
tapi kowe malah karo liyane..
   Dm                 Em
Gusti.. kulo kudu kepiye..
 F           G           C
opo aku kudu iso ngikhlasne..

Int. Dm G Em Am Dm..G..

Reff :
            C               Em
 taman bantaran.. kutho mediun..
        F           G        C
 naliko pacaran wes siap tunangan..
       Am
 nalikane.. kowe pedot
     Em
 ojo sampek gawe repot..
        F          G          C
 mugo-mugo kowe nrimo lan legowo..

       F        Dm
 raono sing ora biso 
         Em       Am
 halangi impenku iki
      Dm        G       C
 kecuali takdir Ilahine Gusti..

       F        Dm
 raono sing ora biso 
         Em       Am
 halangi impenku iki
      Dm        G       C
 kecuali takdir Ilahine Gusti..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm..F#m..G A D..
        Em..Bm..C#..F#..

   Bm         F#m
sabtu.. jam telu
  Em             A
kowe.. whatsapp aku
          Bm         F#m
ngajak mlaku.. bebarengan..
       Em         A
tapi kowe.. ora bungah..
        
  Bm                      F#m
pie.. kahanan sing paling nyaman..
       G               D
naliko kowe wes ono liyane..
     Em                       F#m
ati iki.. dudu bahan nggo dolanan..
      G                        A
kowe malah nesu aku mung meneng wae..

  Bm        F#m
kowe.. malah mlayu
      Em       A
tanpo ngabari aku
   Bm          F#m
telfon ra diangkat
      Em        A
atiku koyok disayat..

 Bm                    F#m
opo.. seng tak laksanakne..
     G                  D
tapi kowe malah karo liyane..
   Em                 F#m
Gusti.. kulo kudu kepiye..
 G           A           D
opo aku kudu iso ngikhlasne..

Int. Em A F#m Bm Em..A..

Reff :
            D               F#m
 taman bantaran.. kutho mediun..
        G           A        D
 naliko pacaran wes siap tunangan..
       Bm
 nalikane.. kowe pedot
     F#m
 ojo sampek gawe repot..
        G          A          D
 mugo-mugo kowe nrimo lan legowo..

       G        Em
 raono sing ora biso 
         F#m      Bm
 halangi impenku iki
      Em        A          D
 kecuali takdir Ilahine Gusti..

Musik : Bm..F#m..G..D..
        Em..Bm..C#..F#..

  Bm        F#m
kowe.. malah mlayu
      Em       A
tanpo ngabari aku
   Bm          F#m
telfon ra diangkat
      Em        A
atiku koyok disayat..

 Bm                    F#m
opo.. seng tak laksanakne..
     G                  D
tapi kowe malah karo liyane..
   Em                 F#m
Gusti.. kulo kudu kepiye..
 G           A           D
opo aku kudu iso ngikhlasne..

Int. Em A F#m Bm Em..A..

Reff :
            D               F#m
 taman bantaran.. kutho mediun..
        G           A        D
 naliko pacaran wes siap tunangan..
       Bm
 nalikane.. kowe pedot
     F#m
 ojo sampek gawe repot..
        G          A          D
 mugo-mugo kowe nrimo lan legowo..

       G        Em
 raono sing ora biso 
         F#m      Bm
 halangi impenku iki
      Em        A       D
 kecuali takdir Ilahine Gusti..

       G        Em
 raono sing ora biso 
         F#m      Bm
 halangi impenku iki
      Em        A       D
 kecuali takdir Ilahine Gusti..

Chord Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Edo Dwi
  •