Kunci Gitar Clara Kharisma X Nalendra - Kepekso Kudu Pisah

Transpose:

Chord Clara Kharisma X Nalendra - Kepekso Kudu Pisah

Capo fret 1

Intro : F G C Am
        F G..

C        G               Am
awakmu paleng gak ngrasakno..
F          G       C
kecewa lan atiku loro..
       F     G
pengen tak tahan tetapi
Em      Am
aku ra iso..
  Dm                     G
yowes ben.. aku simpen wae..
          C   F G
loro ning ati..

C       G            Am
bukane aku ra ngrasakno..
F        G        C
segala kegelisahanmu..
     F        G
tapi kabeh mergo aku
   Em       Am
terlalu tresno..
    Bb                 G
maafkan semua keegoan ini..

        F             Fm  G
cukup sudah.. bertahanlah..

Reff :
      C     G     Am
 kudu tak.. ikhlasno..
 Em      F
 tresno iki..
     Em              Dm      G
 ape tak pendem nang jero atiku..

     C     G    Am
 cobalah.. bertahan..
     Em          F         Em
 lan wei aku.. siji kesempatan..
      Dm       G        C
 gawe perbaiki kesalahanku..

Musik : Dm..Am..G..C..
        Dm..Am..Bb..G..

Dm
tak pernah ku sangka kok
  F
dadi koyo ngene..
       Dm                    G
hingga akhire kepekso kudu pisah..

        F             Fm  G
cukup sudah.. bertahanlah..

Reff :
      C     G     Am
 kudu tak.. ikhlasno..
 Em      F
 tresno iki..
     Em              Dm      G
 ape tak pendem nang jero atiku..

     C     G    Am
 cobalah.. bertahan..
     Em          F         Em
 lan wei aku.. siji kesempatan..
      Dm       G        C  
 gawe perbaiki kesalahanku..

      C     G     Am
 kudu tak.. ikhlasno..
 Em      F
 tresno iki..
     Em              Dm      G
 ape tak pendem nang jero atiku..

     C     G    Am
 cobalah.. bertahan..
     Em          F         Em
 lan wei aku.. siji kesempatan..
      Dm      -Em     F
 gawe perbaiki.. gawe perbaiki..
 G        C
 kesalahanku..

Catatan!
Change re-chord Fm6 = Fm
dibagian :
        F             Fm6  G
cukup sudah.. bertahanlah..


Lihat semua :
  • Chord Clara Kharisma
  • Chord Nalendra
  •