Kunci Gitar Cak Kuntet - Lali Kahanan

Transpose:
Capo fret 3

Intro : Am  F  Dm  E
        Am  Dm  E  Am  E

Am                   Am
 aku wes pancen ngakoni..
      Dm                Am
iki kabeh.. amergo sikapku..
                   E
kowe ngadoh ko uripku..
         F               E
najan ngono.. iseh welas aku..

                    Am
nganti kapan aku ngene..
     Dm              Am
ora eleng.. lali kahanane..
                  E
tak suwon enggalo bali..
         F
wes ra kuat..
             E        Am A
nggonku nyonggo lakon iki..

Reff:
                 Dm
 aku wes ngakoni salah..
         Dm              Am
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                  E
 aku wes pancen'e kleru..
      F                 E
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

               Am
 aku ra iso ngapusi..
         Dm                   Am
 amung kowe.. seng tetep nong ati..
                 E
 ora bakal tak baleni..
        F         E    Am
 lali kahanan.. tumekaneng pati..

Musik : Am  Dm  Am..
        E  F E Am  A

Reff:
                 Dm
 aku wes ngakoni salah..
         Dm     -E       Am
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                  E
 aku wes pancen'e kleru..
      F                 E
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

                    Am
nganti kapan aku ngene..
     Dm              Am
ora eleng.. lali kahanane..
                  E
tak suwon enggalo bali..
         F
wes ra kuat..
             E        Am
nggonku nyonggo lakon iki..
                  E
tak suwon enggalo bali..
         F
wes ra kuat..
             E        Am
nggonku nyonggo lakon iki..

Outro : Dm  E  Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm  G#  Fm  G
        Cm  Fm  G  Cm  G

Cm                   Cm
 aku wes pancen ngakoni..
      Fm                Cm
iki kabeh.. amergo sikapku..
                   G
kowe ngadoh ko uripku..
         G#              G
najan ngono.. iseh welas aku..

                    Cm
nganti kapan aku ngene..
     Fm              Cm
ora eleng.. lali kahanane..
                  G
tak suwon enggalo bali..
         G#
wes ra kuat..
             G        Cm  C
nggonku nyonggo lakon iki..

Reff:
                 Fm
 aku wes ngakoni salah..
         Fm              Cm
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                  G
 aku wes pancen'e kleru..
      G#                G
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

               Cm
 aku ra iso ngapusi..
         Fm                   Cm
 amung kowe.. seng tetep nong ati..
                 G
 ora bakal tak baleni..
        G#        G    Cm
 lali kahanan.. tumekaneng pati..

Musik : Cm  Fm  Cm..
        G  G# G Cm  C

Reff:
                 Fm
 aku wes ngakoni salah..
         Fm     -G       Cm
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                  G
 aku wes pancen'e kleru..
      G#                G
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

                    Cm
nganti kapan aku ngene..
     Fm              Cm
ora eleng.. lali kahanane..
                  G
tak suwon enggalo bali..
         G#
wes ra kuat..
             G        Cm
nggonku nyonggo lakon iki..
                  G
tak suwon enggalo bali..
         G#
wes ra kuat..
             G        Cm
nggonku nyonggo lakon iki..

Outro : Fm  G  Cm
Facebook
Twitter

Chord Cak Kuntet - Lali Kahanan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Cak Kuntet
  •