Kunci Gitar Asa Lintang - Ora Nyongko

Transpose:
Capo fret 1

Intro : C D G Em
        C D G..
        C D G Em
        C D G..

G     D       Em            Bm
kuciwo.. kuwi sing tak rasakne..
    C              D            G
naliko ngerti kowe gandeng karo liyane..
G       D       Em            Bm
nelongso.. kuwi sing tak rasakne..
    C           A          D  
amergo ngerti kowe ngeloro ati..

C        D      G        Em
 sambate atiku ajure rosoku..
    Am                  D
naliko.. kelingan janji-janji manismu..

Reff :
 C         D          G  Em
  ora nyongko, ora ngiro..
 Am      D          G
  kowe tego medot talining asmoro..
 C       D          G
  ajur mumur harapanku
      Em           Am
 sing tak tandur wingi..
     D                    G
 ngerti kowe uwis oleh ganti..

Musik : C D G Em
        C D G..
        C D G-D/F#-Em-D
        C..G..

C        D      G  -D/F#-Em
 sambate atiku ajure rosoku..
-D  C      D            G      D
naliko.. kelingan janji manismu..

Reff :
 C         D          G  Em
  ora nyongko, ora ngiro..
 Am      D          G
  kowe tego medot talining asmoro..
 C       D          G
  ajur mumur harapanku
      Em           Am
 sing tak tandur wingi..
     D                     G    A
 ngerti kowe uwis nduwe ganti.. huuu..

(overtune)
 D         E          A  F#m
  ora nyongko, ora ngiro..
 Bm      E          A
  kowe tego medot talining asmoro..
 D       C#         A -E/G#
  ajur mumur harapanku..
      F#m          Bm
 sing tak tandur wingi..
     E                     A -E/G#
 ngerti kowe uwis nduwe ganti..
 F#m  Bm       E            A
  ngerti kowe uwis nduwe ganti..
     D       E            A
 ngerti kowe.. uwis nduwe ganti..

Facebook
Twitter

Chord Asa Lintang - Ora Nyongko

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Asa Lintang
  •