Kunci Gitar Angkringan Bergoyang - Pilihan (ft Fitria Sativa)

Transpose:
Intro : G D Em D
        C A D..

G   D        Em    D
 a..wale aku ro koe..
 C            Am
iso gawe adem ayem
         D
seng tak rasake..
      G
perjuangan iki
        C
ojo tok sia siake..
    Am                 D
aku tulus tresno karo awakmu..

G    D          Em    D
 na..liko biyen bebarengan..
        C
nyawang sliramu
       Am         D
tansah bungahing atiku..
        G
saben bengi..
           C
kelingan parasmu seng ayu..
     Am                 D
mung tansah gawe ademe ati..

Bm      Em
 ora nyono..
            C
saiki koe lungo..
       Am
gawe tatu ning uripku
        D
mergo pilihanmu..

Reff :
         G         D             Em D
 tak kuatke rosoku mung kanggo koe..
         C              D             G
 ben supoyo jejeg atiku seng kadung tatu..
           G         D          Em D
 tak ikhlaske koe mlaku karo de'e..
            C                D
 ning eling sayangku koe wes tak
      G
 perjuangke..

C   D                 Bm        Em 
 a..ku yo mung pingin weruh koe bahagia
   Am         D         G
ikhlasno ra dadi pilihanku..
C    D        Bm        Em  
 ya..kino koe iso tanpo awakku
    Am             D     G
senadyan aku paham perjuanganmu..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G..E..

Reff : (Overtune)
         A         E             F#m E
 tak kuatke rosoku mung kanggo koe..
         D              E             A
 ben supoyo jejeg atiku seng kadung tatu..
           A         E          F#m E
 tak ikhlaske koe mlaku karo de'e..
            D                E
 ning eling sayangku koe wes tak
      A
 perjuangke..

         A         E             F#m E
 tak kuatke rosoku mung kanggo koe..
 (kuat-kuatno atimu nggo aku..)
         D              E             A
 ben supoyo jejeg atiku seng kadung tatu..
 (lalekno kenangane awak dewe..)
           A         E          F#m E
 tak ikhlaske koe mlaku karo de'e..
 (ikhlasno atimu sepuranen aku..)
            D                E
 ning eling sayangku koe wes tak
 (ning eling sayangku koe wes tak)
      A
 perjuangke.. (perjuangke..)
            D                E
 ning eling sayangku koe wes tak
 (ning eling sayangku koe wes tak)
      A
 perjuangke.. (perjuangke..)

Facebook
Twitter

Chord Angkringan Bergoyang - Pilihan (ft Fitria Sativa)

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Angkringan Bergoyan
  •