Kunci Gitar Wani Muni - Bali Klaten

Transpose:
Capo fret 5

Intro : F G C G/B Am
        Dm G F C

      C     C7-C
pie kabarmu
               F
sing tau nglarani aku
       -Em   Dm
tanpo roso salah
              G
kowe ninggal aku
             C    G
sing kebacut jeru..

        C
mergo kahanan 
              F
aku sing koyo ngene
             G
ati nggo dolanan
             G
mbok sia-siakke
               C
aku sing semingkir wae..

  Am               Em
kowe.. koyo uwit gedang
         Dm     G            C
nduwe jantung nanging tanpo ati
  Am                Em
sepre..ne tak gemateni
        F     Dm        G 
malah sai..ki ilang dalane..

Reff :
       F       G           C
 saiki wis.. bedo ganti crito
 Am      Dm     G              C
  kowe malah gandeng ro wong liyo
         F       G           C
 bali klaten.. kowe ngajak balen
 Am      Dm    G             C
  gawe tatu nanging wis kelalen..

Musik : F G C Am
        Dm G C..
        F G C Am
        Dm G C..G..

        C
mergo kahanan 
              F
aku sing koyo ngene
             G
ati nggo dolanan
             G
mbok sia-siakke
               C
aku sing semingkir wae..

  Am               Em
kowe.. koyo uwit gedang
         Dm     G            C
nduwe jantung nanging tanpo ati
  Am                Em
sepre..ne tak gemateni
        F     Dm        G 
malah sai..ki ilang dalane..

Reff :
       F       G           C
 saiki wis.. bedo ganti crito
 Am      Dm       G            C
  kowe malah gandeng ro wong liyo
         F       G           C
 bali klaten.. kowe ngajak balen
 Am      Dm    G             C  D
  gawe tatu nanging wis kelalen..

(Overtune)
       G       A           D
 saiki wis.. bedo ganti crito
 Bm      Em     A              D
  kowe malah gandeng ro wong liyo
         G       A           D
 bali klaten.. kowe ngajak balen
 Bm      Em   A             D
  gawe tatu nanging wis kelalen..
        Em   A             (G)
 gawe tatu nanging wis kelalen..

Outro : G -A Bm C#m D..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C F -C/E Dm
        Gm C Bb  F

      F     F7-F
pie kabarmu
               Bb
sing tau nglarani aku
       -Am   Gm
tanpo roso salah
              C
kowe ninggal aku
             F    C
sing kebacut jeru..

        F
mergo kahanan 
              Bb
aku sing koyo ngene
             C
ati nggo dolanan
             C
mbok sia-siakke
               F
aku sing semingkir wae..

  Dm               Am
kowe.. koyo uwit gedang
         Gm     C            F
nduwe jantung nanging tanpo ati
  Dm                Am
sepre..ne tak gemateni
        Bb    Gm        C   
malah sai..ki ilang dalane..

Reff :
       Bb      C           F
 saiki wis.. bedo ganti crito
 Dm      Gm     C              F
  kowe malah gandeng ro wong liyo
         Bb      C           F
 bali klaten.. kowe ngajak balen
 Dm      Gm   C             F
  gawe tatu nanging wis kelalen..

Musik : Bb C F Dm
        Gm C F..
        Bb C F Dm
        Gm C F..C..

        F
mergo kahanan 
              Bb
aku sing koyo ngene
             C
ati nggo dolanan
             C
mbok sia-siakke
               F
aku sing semingkir wae..

  Dm               Am
kowe.. koyo uwit gedang
         Gm     C            F
nduwe jantung nanging tanpo ati
  Dm                Am
sepre..ne tak gemateni
        Bb    Gm        C   
malah sai..ki ilang dalane..

Reff :
       Bb      C           F
 saiki wis.. bedo ganti crito
 Dm      Gm       C            F
  kowe malah gandeng ro wong liyo
         Bb      C           F
 bali klaten.. kowe ngajak balen
 Dm      Gm   C             F  G
  gawe tatu nanging wis kelalen..

(Overtune)
       C       D           G
 saiki wis.. bedo ganti crito
 Em      Am     D              G
  kowe malah gandeng ro wong liyo
         C       D           G
 bali klaten.. kowe ngajak balen
 Em      Am   D             G
  gawe tatu nanging wis kelalen..
        Am   D            (C)
 gawe tatu nanging wis kelalen..

Outro : C -D Em Fcism G..

Chord Wani Muni - Bali Klaten

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Wani Muni
  •