Kunci Gitar Tangkeban Love Story - Ikhlas Nerimo (Wanty Aziz)

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G

    C              G      Am  A
jarene kowe nerimo opo anane
      Dm      F           G
gelem setia bareng dugi tuo
     C         G         Am
tapi saiki pas aku sengsoro
  D              G
kowe malah lungo..

 C           G           Am  A
isih jelas kegambar ning moto
     Dm                       G
pas kowe balik maring wong tuomu
       C              G            Am
ngingkari kabeh janji-janji sing suci
       D                         G
yang kita ikrarkan didepan penghulu..

    Am               Em
aku wis ngerti sifat aslimu
         F            C
ra gelem bareng sengsoro
  Dm
siki kowe lungo
   G
yo wis tak jorno..

Reff :
 C       G           Am      Em
  aku ra pingin kowe balik maning
   F     C       Dm       G
 loro atiku.. atiku wis loro
 C       G          Am         Em
  aku ra mekso kudu ikhlas nerimo
   F      C     Dm   G   C
 najan atiku.. atiku wis loro..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C

 C           G           Am  A
isih jelas kegambar ning moto
     Dm                      G
pas kowe balik maring wong tuomu
       C              G            Am
ngingkari kabeh janji-janji sing suci
       D                         G
yang kita ikrarkan didepan penghulu..

    Am               Em
aku wis ngerti sifat aslimu
         F            C
ra gelem bareng sengsoro
  Dm
siki kowe lungo
   G
yo wis tak jorno..

Reff :
 C       G           Am      Em
  aku ra pingin kowe balik maning
   F     C       Dm       G
 loro atiku.. atiku wis loro
 C       G          Am         Em
  aku ra mekso kudu ikhlas nerimo
   F      C     Dm  G  C
 najan atiku.. atiku wis loro..

 C       G           Am      Em
  aku ra pingin kowe balik maning
   F     C       Dm       G
 loro atiku.. atiku wis loro
 C       G          Am         Em
  aku ra mekso kudu ikhlas nerimo
   F      C     Dm   G   C
 najan atiku.. atiku wis loro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A# F Gm Dm
        D# A# Cm F

    A#             F      Gm  G
jarene kowe nerimo opo anane
      Cm      D#          F
gelem setia bareng dugi tuo
     A#        F         Gm
tapi saiki pas aku sengsoro
  C              F
kowe malah lungo..

 A#          F           Gm   G
isih jelas kegambar ning moto
     Cm                       F
pas kowe balik maring wong tuomu
       A#             F            Gm
ngingkari kabeh janji-janji sing suci
       C                         F
yang kita ikrarkan didepan penghulu..

    Gm               Dm
aku wis ngerti sifat aslimu
         D#           A#
ra gelem bareng sengsoro
  Cm
siki kowe lungo
   F
yo wis tak jorno..

Reff :
 A#      F           Gm      Dm
  aku ra pingin kowe balik maning
   D#    A#      Cm       F
 loro atiku.. atiku wis loro
 A#      F          Gm         Dm
  aku ra mekso kudu ikhlas nerimo
   D#     A#    Cm   F   A#
 najan atiku.. atiku wis loro..

Musik : A# F Gm Dm
        D# A# Cm F
        A# F Gm Dm
        D# A# Cm F A#

 A#          F           Gm  G
isih jelas kegambar ning moto
     Cm                      F
pas kowe balik maring wong tuomu
       A#             F            Gm
ngingkari kabeh janji-janji sing suci
       C                         F
yang kita ikrarkan didepan penghulu..

    Gm               Dm
aku wis ngerti sifat aslimu
         D#           A#
ra gelem bareng sengsoro
  Cm
siki kowe lungo
   F
yo wis tak jorno..

Reff :
 A#      F           Gm      Dm
  aku ra pingin kowe balik maning
   D#    A#      Cm       F
 loro atiku.. atiku wis loro
 A#      F          Gm         Dm
  aku ra mekso kudu ikhlas nerimo
   D#     A#    Cm   F   A#
 najan atiku.. atiku wis loro..

 A#      F           Gm      Dm
  aku ra pingin kowe balik maning
   D#    A#      Cm       F
 loro atiku.. atiku wis loro
 A#      F          Gm         Dm
  aku ra mekso kudu ikhlas nerimo
   D#     A#    Cm   F   A#
 najan atiku.. atiku wis loro..
Facebook
Twitter

Chord Tangkeban Love Story - Ikhlas Nerimo (Wanty Aziz)

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Tangkeban Love Story
  •