Kunci Gitar Syalut - Nggerus Ati

Transpose:
Intro : C G Am D
        F G C..

    C          F            C
tresno iki aku sing merjuangke
   F           G          C
mergo aku sing ngerteni kowe
  F            G
bola bali mbok larani
  Em            Am
nanging aku sih peduli
   Dm           G         C
mergo sayang ku mung kowe siji..

Int. F G

 C         F            C
aku sadar aku wis nglarani
  F              G          C
marang kowe sing uwis ngerteni
F           G
 pancen aku sing kleru
 Em          Am
omonganmu ra tak gugu
  Dm        G          C  C7
saikine wis nggerus atiku..

Reff :
 F      G        C
  sak ambane samudro
 F      G        C  C7
  sak jerone segoro..
 F          G        Em Am
  senadyan ati iki loro..
 Dm        G       C     C7
  nanging aku isih tresno..

 F     G          C
  sak ademe angin bengi
 F        G           C  C7
  sak beninge banyu mili..
 F          G              Em Am
  mung siji sing tak tresnani..
 Dm          G           C
  malah kowe sing gawe loro ati..

Musik : F G Am..
        F G C..
        F G E Am
        Dm..G..

 C         F            C
aku sadar aku wis nglarani
  F              G          C
marang kowe sing uwis ngerteni
F           G
 pancen aku sing keleru
 Em          Am
omonganmu ra tak gugu
  Dm        G          C  C7
saikine wis nggerus atiku..

Reff :
 F      G        C
  sak ambane samudro
 F      G        C  C7
  sak jerone segoro..
 F          G        Em Am
  senadyan ati iki loro..
 Dm        G       C     C7
  nanging aku isih tresno..

 F     G          C
  sak ademe angin bengi
 F        G           C  C7
  sak beninge banyu mili..
 F          G              Em Am
  mung siji sing tak tresnani..
 Dm          G           C
  malah kowe sing gawe loro ati..

Vocal :
Dhani Ramadhan
Maulida Anita Putri

Chord Syalut - Nggerus Ati

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Syalut
  •