Kunci Gitar Siska Amanda - Megat Tresno

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C G Am G
        F Fm C..

C                     F
 mendung tangise ning atiku
Dm                G
 ngelingake paras sliramu
Em                  Am
 sing pernah ngelarani atiku
          F             G
sak senengmu.. sak penakmu..

C                     F
 kowe sing pernah tak tresnani
Dm                   G
 nanging tego blenjanji janji
Em             Am
 opo salah awakku iki
      F              G
sehingga.. engkau pergi..

Dm             Am
 sopo sing ora nelongso?
Dm             F             G
 janji setyo malah megat tresno..

Reff :
       C      G       Am G
 tak kuat.. kuatno atiku..
   F                       G
 nahan loro lan ati kang nelongso
       C        G           Am G
 kroso nyesek.. ning jero dodo..
      F
 wong sing tak tresnani
   Em
 malah ninggal janji
   F            G        C
 yowis tak lalekno cidro iki..

Musik : G# A# D# -A# Cm..
        Fm G C 
        G# A# D# -A# Cm
        Fm G..

C                     F
 kowe sing pernah tak tresnani
Dm                   G
 nanging tego blenjanji janji
Em             Am
 opo salah awakku iki
      F              G
sehingga.. engkau pergi..

Dm             Am
 sopo sing ora nelongso?
Dm             F             G
 janji setyo malah megat tresno..

Reff :
       C      G       Am G
 tak kuat.. kuatno atiku..
   F                       G
 nahan loro lan ati kang nelongso
       C        G           Am G
 kroso nyesek.. ning jero dodo..
      F
 wong sing tak tresnani
   Em
 malah ninggal janji
   F            G        C  G
 yowis tak lalekno cidro iki..

       C      G       Am G
 tak kuat.. kuatno atiku..
   F                       G
 nahan loro lan ati kang nelongso
       C        G           Am G
 kroso nyesek.. ning jero dodo..
      F
 wong sing tak tresnani
   Em
 malah ninggal janji
   F            G         C
 yowis tak lalekno cidro iki..
   F            G        Em  A
 yowis tak lalekno cidro iki..
   Dm            G           C
 yowis tak ikhlasno cerito.. iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B/D# C#m B
        A Am E..

E                     A
 mendung tangise ning atiku
F#m               B
 ngelingake paras sliramu
G#m                 C#m
 sing pernah ngelarani atiku
          A             B
sak senengmu.. sak penakmu..

E                     A
 kowe sing pernah tak tresnani
F#m                  B
 nanging tego blenjanji janji
G#m            C#m
 opo salah awakku iki
      A              B
sehingga.. engkau pergi..

F#m            C#m
 sopo sing ora nelongso?
F#m            A             B
 janji setyo malah megat tresno..

Reff :
       E      B/D#    C#m B
 tak kuat.. kuatno atiku..
   A                       B
 nahan loro lan ati kang nelongso
       E        B/D#        C#m B
 kroso nyesek.. ning jero dodo..
      A
 wong sing tak tresnani
   G#m
 malah ninggal janji
   A            B        E
 yowis tak lalekno cidro iki..

Musik : C D G -D/F# Em
        Am B E..
        C D G -D/F# Em
        Am B..

E                     A
 kowe sing pernah tak tresnani
F#m                  B
 nanging tego blenjanji janji
G#m            C#m
 opo salah awakku iki
      A              B
sehingga.. engkau pergi..

F#m            C#m
 sopo sing ora nelongso?
F#m            A             B
 janji setyo malah megat tresno..

Reff :
       E      B/D#    C#m B
 tak kuat.. kuatno atiku..
   A                       B
 nahan loro lan ati kang nelongso
       E        B/D#        C#m B
 kroso nyesek.. ning jero dodo..
      A
 wong sing tak tresnani
   G#m
 malah ninggal janji
   A            B        E   B
 yowis tak lalekno cidro iki..

       E      B/D#    C#m B
 tak kuat.. kuatno atiku..
   A                       B
 nahan loro lan ati kang nelongso
       E        B/D#        C#m B
 kroso nyesek.. ning jero dodo..
      A
 wong sing tak tresnani
   G#m
 malah ninggal janji
   A            B         E
 yowis tak lalekno cidro iki..
   A            B        G#m  C#
 yowis tak lalekno cidro iki..
   F#m           B           E
 yowis tak ikhlasno cerito.. iki..

Chord Siska Amanda - Megat Tresno

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Siska Amanda
  •