Kunci Gitar Shinta Dhawiyan - Waduh Wenake

Transpose:
Intro : Am G Am..F G Am.. [3x]

Am          G        Am
kowe sing paling tak sayang
        F    G        C
sebab kowe penuh perhatian
Dm
ora pernah ngelarani atiku
     F    G      Am   E
gawe adem ning pikiran..

Am       G           Am
sejuk atiku nyawang esemmu
      F            G          C
aku seneng kowe ngomong rindu aku
Dm
udan panas sore sore
    F    G        Am  E
aku lilo ngenteni kowe..

      Am  G      Am
es cendol gulane batu
       G               Am   E
atiku digondol karo sliramu..

Reff :
         Am            Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G           C
 mengko sing dadi konco uripku
         Am            Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G            C
 mengko sing dadi konco turuku
  F                 Dm
 urip bebrayan karo kowe
     E          Am  E
 ketoke waduh wenake..

Tab   : Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am G-E
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am E-Dm
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am G-E-Am

Musik : Am Dm G C
        Am Dm G Am E..

Am       G           Am
sejuk atiku nyawang esemmu
      F            G          C
aku seneng kowe ngomong rindu aku
Dm
udan panas sore sore
    F    G        Am  E
aku lilo ngenteni kowe..

      Am  G      Am
es cendol gulane batu
       G               Am   E
atiku digondol karo sliramu..

Reff :
         Am            Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G           C
 mengko sing dadi konco uripku
         Am            Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G            C
 mengko sing dadi konco turuku
  F                 Dm
 urip bebrayan karo kowe
     E          Am  E
 ketoke waduh wenake..

         Am            Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G           C
 mengko sing dadi konco uripku
         Am            Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G            C
 mengko sing dadi konco turuku
  F                 Dm
 urip bebrayan karo kowe
     E          Am  E
 ketoke waduh wenake..

Tab   : Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am G-E
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am E-Dm
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am G-E-Am

Outro : Am Dm G C
        Am Dm G Am E..
        Am

Chord Shinta Dhawiyan - Waduh Wenake

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Shinta Dhawiyan
  •