Kunci Gitar Sebatt's Official - Tresno Seng Liyane

Transpose:
Capo fret 4

Intro : F G G-F-Em A
        F G C..

     C                   F
ra bakal aku lali karo kowe
  Dm                  G
biyen tau mlaku bebarengan
     Em                 Am      A
ning nyatane saiki kowe malah lungo
 Dm          G       C
aku wis ra biso opo-opo..

   C                     F
ra guno ngulangi crito kabeh iki
    G                       C
yen pancen wis jodone bakal dadi siji
    Am         A         Dm
yen wis ra iso ora sah dipekso
   G                     C
ra guno ngulangi crito wingi..

Reff :
          F           G
 ora nyongko.. ora ngiro
               Em
 kowe malah ngeboti
               Am
 tresno seng liyane
 A            Dm
 kurang sabar piye
             G
 lehku njogo ati
             C
 dinggo sliramu..

        F           G
 ajur tenan.. roso iki
                   Em
 tresno seng tak jogo
                 Am
 malah karo wong liyo
 A         Dm             G
 le mbayangke.. le ngrasakke..
            C
 nyesek akhire..

Musik : F G G-F-Em Am A
        Dm G C..

        F
kabeh coro tak lakoni
        C
nganti ora biso lali
        F
pancen iki wis dalane
       G
perpisahan karo kowe..

Reff :
          F           G
 ora nyongko.. ora ngiro
               Em
 kowe malah ngeboti
               Am
 tresno seng liyane
 A            Dm
 kurang sabar piye
             G
 lehku njogo ati
             C
 dinggo sliramu.. ooo..

        F           G
 ajur tenan.. roso iki
                   Em
 tresno seng tak jogo
                 Am
 malah karo wong liyo
 A         Dm             G
 le mbayangke.. le ngrasakke
            C
 nyesek akhire..

          F           G
 ora nyongko.. ora ngiro
               Em
 kowe malah ngeboti
               Am
 tresno seng liyane
 A            Dm
 kurang sabar piye
             G
 lehku njogo ati
             C
 dinggo sliramu..

        F           G
 ajur tenan.. roso iki
                   Em
 tresno seng tak jogo
                 Am
 malah karo wong liyo
 A         Dm             G
 le mbayangke.. le ngrasakke..
            C
 nyesek akhire..
           F              G
 le mbayangke.. le ngrasakke..
           F    G   C -F C
 nyesek atine.. hoo o..

[[[original chord]]]

Intro : A B B-A-G#m C#
        A B E..

     E                   A
ra bakal aku lali karo kowe
  F#m                 B
biyen tau mlaku bebarengan
     G#m                C#m     C#
ning nyatane saiki kowe malah lungo
 F#m         B       E
aku wis ra biso opo-opo..

   E                     A
ra guno ngulangi crito kabeh iki
    B                       E
yen pancen wis jodone bakal dadi siji
    C#m        C#        F#m
yen wis ra iso ora sah dipekso
   B                     E
ra guno ngulangi crito wingi..

Reff :
          A           B
 ora nyongko.. ora ngiro
               G#m
 kowe malah ngeboti
               C#m
 tresno seng liyane
 C#           F#m
 kurang sabar piye
             B
 lehku njogo ati
             E
 dinggo sliramu..

        A           B
 ajur tenan.. roso iki
                   G#m
 tresno seng tak jogo
                 C#m
 malah karo wong liyo
 C#        F#m            B
 le mbayangke.. le ngrasakke..
            E
 nyesek akhire..

Musik : A B B-A-G#m C#m C#
        F#m B E..

        A
kabeh coro tak lakoni
        E
nganti ora biso lali
        A
pancen iki wis dalane
       B
perpisahan karo kowe..

Reff :
          A           B
 ora nyongko.. ora ngiro
               G#m
 kowe malah ngeboti
               C#m
 tresno seng liyane
 C#           F#m
 kurang sabar piye
             B
 lehku njogo ati
             E
 dinggo sliramu.. ooo..

        A           B
 ajur tenan.. roso iki
                   G#m
 tresno seng tak jogo
                 C#m
 malah karo wong liyo
 C#        F#m            B
 le mbayangke.. le ngrasakke
            E
 nyesek akhire..

          A           B
 ora nyongko.. ora ngiro
               G#m
 kowe malah ngeboti
               C#m
 tresno seng liyane
 C#           F#m
 kurang sabar piye
             B
 lehku njogo ati
             E
 dinggo sliramu..

        A           B
 ajur tenan.. roso iki
                   G#m
 tresno seng tak jogo
                 C#m
 malah karo wong liyo
 C#        F#m            B
 le mbayangke.. le ngrasakke..
            E
 nyesek akhire..
           A              B
 le mbayangke.. le ngrasakke..
           A    B   E -A -E
 nyesek atine.. hoo o..

Chord Sebatt's Official - Tresno Seng Liyane


Lihat semua :
  • Chord Sebatt's Official
  •