Kunci Gitar ROOSTERBAND - Aku Ikhlas

Transpose:
Capo fret 3

Intro : C..
        F G Em Am
        Dm G C..

  C               G
matur nuwun.. wis tau ngancani
        F       G           C
nanging saiki.. kowe mblenjani
 C             G
aku eling.. lehmu nglarani
  F                G           C
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Am     Em       F       C
 yowis rapopo.. atiku loro
Am     Em
 yowis rapopo..
  F                   G
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 F    G          Em           Am
  aku wis lilo.. yen kowe ngliyo
 Dm         G            C
  tak dongakno kowe.. tambah bahagio
 F    G        Em           Am
  aku rapopo.. yen kowe ngliyo
  Dm                  G           C
 aku ikhlas.. ngampet loro neng dodo..

Musik : Am Em F C
        Am Em F..G..

 C             G
aku eling.. lehmu nglarani
  F                G           C
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Am     Em       F       C
 yowis rapopo.. atiku loro
Am     Em
 yowis rapopo..
  F                   G
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 F    G          Em           Am
  aku wis lilo.. yen kowe ngliyo
 Dm         G            C
  tak dongakno kowe.. tambah bahagio
 F    G        Em           Am
  aku rapopo.. yen kowe ngliyo
  Dm                  G           C
 aku ikhlas.. ngampet loro neng dodo..

 F        G         Em          Am
  (kowe kudu lilo.. yen aku ngliyo)
 Dm          G            C
  (tak dongakno kowe.. tambah bahagio)
 F        G          Em        Am
  (kowe kudu nrimo.. yen aku lungo)
    Dm            G           C
 (kudu ikhlas aku karo wong liyo..)

 F    G          Em           Am
  aku wis lilo.. yen kowe ngliyo
 Dm         G            C
  tak dongakno kowe.. tambah bahagio
 F    G        Em           Am
  aku rapopo.. yen kowe ngliyo
  Dm                  G           C
 aku ikhlas.. ngampet loro neng dodo..
  F                G           C  
 aku ikhlas.. kowe karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..
        G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..

  D#              A#
matur nuwun.. wis tau ngancani
        G#      A#          D#
nanging saiki.. kowe mblenjani
 D#            A#
aku eling.. lehmu nglarani
  G#               A#          D#
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Cm     Gm       G#      D#
 yowis rapopo.. atiku loro
Cm     Gm
 yowis rapopo..
  G#                  A#
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 G#   A#         Gm           Cm
  aku wis lilo.. yen kowe ngliyo
 Fm         A#           D#
  tak dongakno kowe.. tambah bahagio
 G#   A#       Gm           Cm
  aku rapopo.. yen kowe ngliyo
  Fm                  A#          D#
 aku ikhlas.. ngampet loro neng dodo..

Musik : Cm Gm G# D#
        Cm Gm G#..A#..

 D#            A#
aku eling.. lehmu nglarani
  G#               A#          D#
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Cm     Gm       G#      D#
 yowis rapopo.. atiku loro
Cm     Gm
 yowis rapopo..
  G#                  A#
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 G#   A#         Gm           Cm
  aku wis lilo.. yen kowe ngliyo
 Fm         A#           D#
  tak dongakno kowe.. tambah bahagio
 G#   A#       Gm           Cm
  aku rapopo.. yen kowe ngliyo
  Fm                  A#          D#
 aku ikhlas.. ngampet loro neng dodo..

 G#       A#        Gm          Cm
  (kowe kudu lilo.. yen aku ngliyo)
 Fm          A#           D#
  (tak dongakno kowe.. tambah bahagio)
 G#       A#         Gm        Cm
  (kowe kudu nrimo.. yen aku lungo)
    Fm            A#          D#
 (kudu ikhlas aku karo wong liyo..)

 G#   A#         Gm           Cm
  aku wis lilo.. yen kowe ngliyo
 Fm         A#           D#
  tak dongakno kowe.. tambah bahagio
 G#   A#       Gm           Cm
  aku rapopo.. yen kowe ngliyo
  Fm                  A#          D#
 aku ikhlas.. ngampet loro neng dodo..
  G#               A#          D#..
 aku ikhlas.. kowe karo wong liyo..

Chord ROOSTERBAND - Aku Ikhlas

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord ROOSTERBAND
  •