Kunci Gitar NEVERCLOSE - Blenjani Janji

Transpose:

Chord NEVERCLOSE - Blenjani Janji

Intro : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C
aku sing bingung
  Am
karo omonganmu
Dm
 aku sing linglung
  G
karo tingkah polahmu..

C
aku mung krungu.
  Am
soko ceritamu
Dm
 nyritakke aku
    G
nyritakke laramu..

         Em
aku sing ono ning kene
        Am
ora ngerti kahanane
      Dm       G        C
ngertiku.. ceritone laramu..

Int. C..F..Dm..G..
     Em..A..Dm G C..

Reff :
       F            G
 dudu aku sing ngapusi
           Em            Am
 nanging kowe sing blenjani
     Dm        G            C
 nalikane sliramu ngucap janji..

          F           G
 dudu aku sing gawe loro
              Em          Am
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Dm        G         C
 larane atimu jaremu mergo aku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

         Em
aku sing ono ning kene
        A
ora ngerti kahanane
      Dm       G        C
ngertiku.. ceritone laramu..

Int. C..F..Dm..G..
     Em..A..Dm G C..

Reff :
       F            G
 dudu aku sing ngapusi
           Em            Am
 nanging kowe sing blenjani
     Dm        G            C C7
 nalikane sliramu ngucap janji..

          F           G
 dudu aku sing gawe loro
              Em          Am
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Dm        G         C
 larane atimu jaremu mergo aku..

       F            G
 dudu aku sing ngapusi
           Em          Am
 nanging kowe sing blenjani
     Dm        G            C C7
 nalikane sliramu ngucap janji..

          F           G
 dudu aku sing gawe loro
              Em          Am
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Dm        G         C
 larane atimu jaremu mergo aku..
        Dm    G               Fm
 larane atimu.. jaremu mergo aku..
      C
 hu.. uuu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D E C#m F#m
        Bm E A..
        D E C#m F#m
        Bm E A..

A
aku sing bingung
  F#m
karo omonganmu
Bm
 aku sing linglung
  E
karo tingkah polahmu..

A
aku mung krungu.
  F#m
soko ceritamu
Bm
 nyritakke aku
    E
nyritakke laramu..

         C#m
aku sing ono ning kene
        F#m
ora ngerti kahanane
      Bm       E        A
ngertiku.. ceritone laramu..

Int. A..D..Bm..E..
     C#m..F#..Bm E A..

Reff :
       D            E
 dudu aku sing ngapusi
           C#m           F#m
 nanging kowe sing blenjani
     Bm        E            A
 nalikane sliramu ngucap janji..

          D           E
 dudu aku sing gawe loro
              C#m         F#m
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Bm        E         A
 larane atimu jaremu mergo aku..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..
        D E C#m F#m
        Bm E A..

         C#m
aku sing ono ning kene
        F#
ora ngerti kahanane
      Bm       E        A
ngertiku.. ceritone laramu..

Int. A..D..Bm..E..
     C#m..F#..Bm E A..

Reff :
       D            E
 dudu aku sing ngapusi
           C#m           F#m
 nanging kowe sing blenjani
     Bm        E            A  A7
 nalikane sliramu ngucap janji..

          D           E
 dudu aku sing gawe loro
              C#m         F#m
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Bm        E         A
 larane atimu jaremu mergo aku..

       D            E
 dudu aku sing ngapusi
           C#m         F#m
 nanging kowe sing blenjani
     Bm        E            A  A7
 nalikane sliramu ngucap janji..

          D           E
 dudu aku sing gawe loro
              C#m         F#m
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Bm        E         A
 larane atimu jaremu mergo aku..
        Bm    E               Dm
 larane atimu.. jaremu mergo aku..
      A
 hu.. uuu..

Lihat semua :
  • Chord Neverclose
  •