Kunci Gitar Nanda Ahlul W - Rasa Rasaning Ati

Transpose:

Chord Nanda Ahlul W - Rasa Rasaning Ati

Capo fret 1

Intro : F G Em Am
        F G C..G..

C                Em
ati tratapan naliko sandingan
F        G        C
rasaning ati ayem tenan..
C             Em
manis eseme sumunar cahyane
F      G         C
agawe roso nentremake..

  F          G
nanging soyo suwe
  Em          Am
malah nguciwakne
  F            G          C   G
malah ngalih karo priyo seje..

      C
biyen ngakon berjuang
    Em
jaluke tenanan
F          G        C
kabeh panyuwune keturutan..

  F          G
nanging soyo suwe
  Em          Am
malah nguciwakne
  F            G          C
malah ngalih karo priyo seje..

Reff :
 C              Em
 roso rasaning ati
        F      G           C
 tansah pingin nyanding slirane
 C                 Em
 nanging nyatane bedo
       F    G        C
 malah gawe loro lan gelo..

 C              Em
 roso rasaning ati
     F      G            C
 selawase pingin karo slirane
 C                 Em
 nanging nyatane bedo
      F     G       C
 gawe atiku tansoyo gelo..

         F         G
 mugi Gusti paring ganti
     Em          Am
 paringono kaut ati
      F       G         C
 ngelakoni kanti ikhlas ati..

Musik : F..G..Em..Am..
        F..G..C..G..

      C
biyen ngakon berjuang
    Em
jaluke tenanan
F          G        C
kabeh panyuwune keturutan..

  F          G
nanging soyo suwe
  Em          Am
malah nguciwakne
  F            G          C
malah ngalih karo priyo seje..

Reff :
 C              Em
 roso rasaning ati..
        F      G           C
 tansah pingin nyanding slirane..
 C                 Em
 nanging nyatane bedo..
       F    G        C
 malah gawe loro lan gelo..

 C              Em
 roso rasaning ati..
     F      G            C
 selawase pingin karo slirane..
 C                 Em
 nanging nyatane bedo..
      F     G       C
 gawe atiku tansoyo gelo..

         F         G
 mugi Gusti paring ganti
     Em          Am
 paringono kaut ati
      F       G         C
 ngelakoni kanti ikhlas ati..

Outro : F..G..C..


Lihat semua :
  • Chord Nanda Ahlul W
  •