Kunci Gitar Le'Kunz - Tresno Iki

Transpose:
Intro : C  Em  F  Fm
        C  Em  F  Fm

         C
kowe ngerti rak sak tenane
 Am
aku kangen..
         Em              G
karo awakmu.. karo ngguyumu..

         C
kowe ngerti rak sak tenane
 Am
aku kangen
          Em              G
karo suworomu.. karo sliramu..

     Am
kowe saiki ning ngendi
        Em
aku rak ngerti paranmu
  F
kowe ninggal aku
      G
tanpo pamit sak karepmu..

           Am
koyok wong edan rak katokan
        Em
muter-muter ra karuan
         Dm
nganti seprene nggoleki
F      G    
 aku kelangan..

Reff :
         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 kowe ninggal aku
   Fm
 medotke janjimu..

         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 loro ning dodoku
    Fm
 tembus ning atiku..

Musik : C  Em  F  G
        Am  Em  Dm F G

           Am
koyok wong edan rak katokan
        Em
muter-muter ra karuan
         F
nganti seprene nggoleki
      G    
aku kelangan..

Reff :
         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 kowe ninggal aku
   Fm
 medotke janjimu..

         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 loro ning dodoku
    Fm
 tembus ning atiku..

        C
tresno iki kanggo awakmu
          Em
nanging kowe ra ngerteni
 F
opo pancen kowe 
 Fm
pengen nyikso ati..

        C
tresno iki kanggo awakmu
          Em
nanging kowe ra ngerteni
  F
kowe sing tak wanti-wanti
  Fm                 G
malah mblenjani janji..

Outro : C  Em  F  Fm
        
     F      G      Am
 tresno.. memang.. asu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B  D#m  E  Em
        B  D#m  E  Em

         B
kowe ngerti rak sak tenane
 G#m
aku kangen..
         D#m             F#
karo awakmu.. karo ngguyumu..

         B
kowe ngerti rak sak tenane
 G#m
aku kangen
          D#m             F#
karo suworomu.. karo sliramu..

     G#m
kowe saiki ning ngendi
        D#m
aku rak ngerti paranmu
  E
kowe ninggal aku
      F#
tanpo pamit sak karepmu..

           G#m
koyok wong edan rak katokan
        D#m
muter-muter ra karuan
         C#m
nganti seprene nggoleki
E      F#   
 aku kelangan..

Reff :
         B
 tresno iki kanggo awakmu
           D#m
 nanging kowe ra ngerteni
   E
 kowe ninggal aku
   Em
 medotke janjimu..

         B
 tresno iki kanggo awakmu
           D#m
 nanging kowe ra ngerteni
   E
 loro ning dodoku
    Em
 tembus ning atiku..

Musik : B  D#m  E  F#
        G#m  D#m  C#m E F#

           G#m
koyok wong edan rak katokan
        D#m
muter-muter ra karuan
         E
nganti seprene nggoleki
      F#   
aku kelangan..

Reff :
         B
 tresno iki kanggo awakmu
           D#m
 nanging kowe ra ngerteni
   E
 kowe ninggal aku
   Em
 medotke janjimu..

         B
 tresno iki kanggo awakmu
           D#m
 nanging kowe ra ngerteni
   E
 loro ning dodoku
    Em
 tembus ning atiku..

        B
tresno iki kanggo awakmu
          D#m
nanging kowe ra ngerteni
 E
opo pancen kowe 
 Em
pengen nyikso ati..

        B
tresno iki kanggo awakmu
          D#m
nanging kowe ra ngerteni
  E
kowe sing tak wanti-wanti
  Em                -F#
malah mblenjani janji..

Outro : B  D#m  E  Em
        
     E      F#     G#m
 tresno.. memang.. asu..

Chord Le'Kunz - Tresno Iki

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Le'Kunz
  •