Kunci Gitar John - Tak Culne

Transpose:
Intro : F G Em Am Dm G..

 C         F
ora usah mikir mburi
   G         C
timbang loro ati
Dm
kudu kuat ati
         E
nerimo kenyataan iki..

 C          F
ora usah di getuni
  G          C
kabeh garise Gusti
Dm
mikir sing sak iki
         E
piye carane oleh ganti..

        F          G
tak rewangi nibo tangi
        Em           A
tak empeto mung dadi ati
     Dm                G
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
           F
 aku wes lilo..
         G         C
 timbang ngene carane..
      Dm           G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne..
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
  Em
 aku karo kowe
    F         E            Am  
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

Musik : Am F G C
        Dm Am F E..
                  ho oo..

        F          G
tak rewangi nibo tangi
        Em           A
tak empeto mung dadi ati
     Dm                G
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
           F
 aku wes lilo..
         G         C
 timbang ngene carane..
      Dm           G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne..
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
  Em
 aku karo kowe
    F         E            Am
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

           F
 aku wes lilo..
         G      C
 timbang ngene ca..rane..
      Dm           G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne..
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
 Em
 aku karo kowe
       F      E            Am
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B C# A#m D#m G#m C#..

 F#        B
ora usah mikir mburi
   C#        F#
timbang loro ati
G#m
kudu kuat ati
         A#
nerimo kenyataan iki..

 F#         B
ora usah di getuni
  C#         F#
kabeh garise Gusti
G#m
mikir sing sak iki
         A#
piye carane oleh ganti..

        B          C#
tak rewangi nibo tangi
        A#m          D#
tak empeto mung dadi ati
     G#m               C#
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
           B
 aku wes lilo..
         C#        F#
 timbang ngene carane..
      G#m          C#
 perjuanganku mung mbok
     F#
 sepelekne..
          G#m
 yen takdire wes kudu pisah
  A#m
 aku karo kowe
    B         A#          (D#m)
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

Musik : D#m B C# F#
        G#m D#m B A#..
                    ho oo..

        B          C#
tak rewangi nibo tangi
        A#m          D#
tak empeto mung dadi ati
     G#m               C#
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
           B
 aku wes lilo..
         C#        F#
 timbang ngene carane..
      G#m          C#
 perjuanganku mung mbok
     F#
 sepelekne..
          G#m
 yen takdire wes kudu pisah
  A#m
 aku karo kowe
    B        A#            D#m
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

           B
 aku wes lilo..
         C#     F#
 timbang ngene ca..rane..
      G#m          C#
 perjuanganku mung mbok
     F#
 sepelekne..
          G#m
 yen takdire wes kudu pisah
 A#m
 aku karo kowe
       B     A#            D#m
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

Chord John - Tak Culne

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord John
  •