Kunci Gitar Irfan Joyo Sudut Nada - Kangen Tugu Keris

Transpose:
Capo fret 4

  F             G         Em
tugu keris sing dadi seksine
  A         Dm
kowe ngucap janji
        G          C  C7
nanging mbok blenjani..

 F       G        Em
opo.. to salahku iki
    A       Dm    
nganti kowe lali
     G    C  C7
karo aku iki..

Intro : F G F Fm

C        G         Am  G
 ning ngisor tugu iki
F       Em       Dm         C
 tugu keris.. ngarep tirtonadi
C     G         Am      G
 sliramu.. sing tak enteni
F          Em       Dm        G
 ninggal lungo aku ora bali-bali..

Dm               G
 tego tenan sliramu
       Em                     Am
ninggalke aku sing tresno temenan
             F                G
aku sayang kowe, aku kangen kowe..

Reff :
   F             G         Em
 tugu keris sing dadi seksine
   A         Dm
 kowe ngucap janji
         G          C  C7
 nanging mbok blenjani..

  F       G        Em
 opo.. to salahku iki
     A       Dm    
 nganti kowe lali
      G    C  C7
 karo aku iki..

Musik : F G F E..  

C        G         Am  G
 ning ngisor tugu iki
F       Em       Dm         C
 tugu keris.. ngarep tirtonadi
C     G         Am      G
 sliramu.. sing tak enteni
F          Em       Dm        G
 ninggal lungo aku ora bali-bali..

Dm               G
 tego tenan sliramu
       Em                     Am
ninggalke aku sing tresno temenan
             F                G
aku sayang kowe, aku kangen kowe..

Reff :
   F             G         Em
 tugu keris sing dadi seksine
   A         Dm
 kowe ngucap janji
         G          C C7
 nanging mbok blenjani..

  F       G        Em
 opo.. to salahku iki
     A       Dm    
 nganti kowe lali
      G    C  C7
 karo aku iki..

   F             G         Em
 tugu keris sing dadi seksine
   A         Dm
 kowe ngucap janji
         G          C  C7
 nanging mbok blenjani..

  F       G        Em
 opo.. to salahku iki
     A       Dm    
 nganti kowe lali
      G    C  C7
 karo aku iki..

Outro : F G Em A

         F         G             C
gek ndak balio aku kangen sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

  A             B         G#m
tugu keris sing dadi seksine
  C#        F#m
kowe ngucap janji
        B          E  E7
nanging mbok blenjani..

 A       B        G#m
opo.. to salahku iki
    C#      F#m   
nganti kowe lali
     B    E  E7
karo aku iki..

Intro : A B A Am

E        B         C#m B
 ning ngisor tugu iki
A       G#m      F#m        E
 tugu keris.. ngarep tirtonadi
E     B         C#m     B
 sliramu.. sing tak enteni
A          G#m      F#m       B
 ninggal lungo aku ora bali-bali..

F#m              B
 tego tenan sliramu
       G#m                    C#m
ninggalke aku sing tresno temenan
             A                B
aku sayang kowe, aku kangen kowe..

Reff :
   A             B         G#m
 tugu keris sing dadi seksine
   C#        F#m
 kowe ngucap janji
         B          E  E7
 nanging mbok blenjani..

  A       B        G#m
 opo.. to salahku iki
     C#      F#m   
 nganti kowe lali
      B    E  E7
 karo aku iki..

Musik : A B A G#..

E        B         C#m B
 ning ngisor tugu iki
A       G#m      F#m        E
 tugu keris.. ngarep tirtonadi
E     B         C#m     B
 sliramu.. sing tak enteni
A          G#m      F#m       B
 ninggal lungo aku ora bali-bali..

F#m              B
 tego tenan sliramu
       G#m                    C#m
ninggalke aku sing tresno temenan
             A                B
aku sayang kowe, aku kangen kowe..

Reff :
   A             B         G#m
 tugu keris sing dadi seksine
   C#        F#m
 kowe ngucap janji
         B          E  E7
 nanging mbok blenjani..

  A       B        G#m
 opo.. to salahku iki
     C#      F#m   
 nganti kowe lali
      B    E  E7
 karo aku iki..

   A             B         G#m
 tugu keris sing dadi seksine
   C#        F#m
 kowe ngucap janji
         B          E  E7
 nanging mbok blenjani..

  A       B        G#m
 opo.. to salahku iki
     C#      F#m   
 nganti kowe lali
      B    E  E7
 karo aku iki..

Outro : A B G#m C#

         A         B             E
gek ndak balio aku kangen sliramu..

Chord Irfan Joyo Sudut Nada - Kangen Tugu Keris

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Irfan Joyo Sudut Nada
  •