Kunci Gitar Hana Monina - Kelangan Tresnomu

Transpose:
Intro : Am F G C
        F G Em Am
        F G C..

        C
ngene rasane kelangan
         Em
kelangan wong sing tak sayang
         F
peteng jagate atiku kelingan
  G
kowe ninggal aku..

      C
tak lalek-lalekno
        Em
tapi atiku tetep eling
       F
mung biso nyawang
ngangen-ngangen tapi
 G
ora biso nyanding..

      Am      Em
tak tulis.. lagu..
           F           C  -G/B
tak tembangke nggo sliramu..
        Am        Em
nganggo suworo atiku
       F         G
perihe mbok gawe tatu..

Reff :
  C                 G
 amung biso nyawang fotomu
   F                C
 saben aku kelingan sliramu
   F               C
 jujur sak jroning batinku
        Dm      G
 abot kelingan tresnomu..

   C               G
 kowe milih tresno sing liyo
  F        C
 aku biso opo..
      F         G           C
 mung ngempet.. ning jero dodo..

   F           C
 lilo.. kudu lilo
         G          C
 senajan perih sing tak roso
   F         C
 kuat..ne atiku..
        G          C
 kudu kelangan tresnamu..

Musik : C G F C
        F C Dm G

Reff :
  C                 G
 amung biso nyawang fotomu
   F                C
 saben aku kelingan sliramu
   F               C
 jujur sak jroning batinku
        Dm      G
 abot kelingan tresnomu..

   C               G
 kowe milih tresno sing liyo
  F        C
 aku biso opo..
      F         G           C
 mung ngempet.. ning jero dodo..

  C                 G
 amung biso nyawang fotomu
   F                C
 saben aku kelingan sliramu
   F               C
 jujur sak jroning batinku
        Dm      G
 abot kelingan tresnomu..

   C               G
 kowe milih tresno sing liyo
  F        C
 aku biso opo..
      F         G         C
 mung ngempet.. ning jero dodo..

   F           C
 lilo.. kudu lilo
         G          C
 senajan perih sing tak roso
   F         C
 kuat..ne atiku..
        G          C
 kudu kelangan tresnamu..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m D E A
        D E C#m F#m
        D E A..

        A
ngene rasane kelangan
         C#m
kelangan wong sing tak sayang
         D
peteng jagate atiku kelingan
  E
kowe ninggal aku..

      A
tak lalek-lalekno
        C#m
tapi atiku tetep eling
       D
mung biso nyawang
ngangen-ngangen tapi
 E
ora biso nyanding..

      F#m     C#m
tak tulis.. lagu..
           D           A  -E/G#
tak tembangke nggo sliramu..
        F#m       C#m
nganggo suworo atiku
       D         E
perihe mbok gawe tatu..

Reff :
  A                 E
 amung biso nyawang fotomu
   D                A
 saben aku kelingan sliramu
   D               A
 jujur sak jroning batinku
        Bm      E
 abot kelingan tresnomu..

   A               E
 kowe milih tresno sing liyo
  D        A
 aku biso opo..
      D         E           A
 mung ngempet.. ning jero dodo..

   D           A
 lilo.. kudu lilo
         E          A
 senajan perih sing tak roso
   D         A
 kuat..ne atiku..
        E          A
 kudu kelangan tresnamu..

Musik : A E D A
        D A Bm E

Reff :
  A                 E
 amung biso nyawang fotomu
   D                A
 saben aku kelingan sliramu
   D               A
 jujur sak jroning batinku
        Bm      E
 abot kelingan tresnomu..

   A               E
 kowe milih tresno sing liyo
  D        A
 aku biso opo..
      D         E           A
 mung ngempet.. ning jero dodo..

  A                 E
 amung biso nyawang fotomu
   D                A
 saben aku kelingan sliramu
   D               A
 jujur sak jroning batinku
        Bm      E
 abot kelingan tresnomu..

   A               E
 kowe milih tresno sing liyo
  D        A
 aku biso opo..
      D         E         A
 mung ngempet.. ning jero dodo..

   D           A
 lilo.. kudu lilo
         E          A
 senajan perih sing tak roso
   D         A
 kuat..ne atiku..
        E          A
 kudu kelangan tresnamu..

Chord Hana Monina - Kelangan Tresnomu


Lihat semua :
  • Chord Hana Monina
  •