Kunci Gitar Faridha Meyda - Bab Ati

Transpose:
Intro : F G C G/B Am
        Dm G C..

                    F
wis nyubo tak ungkapno
G                  C  C-G/B
 roso ning njero dodo
Am              Dm
 kowe ra nate rumongso
G                 C
 malah gawe ati loro..

                   F
opo kudu tak ikhlasno
G                 C  C-G/B
 awakmu ro wong liyo
Am            Dm
 tetep eleng-elengo
G                   C  C7
 yen karma kui sih ono..

Reff :
        F        G        Em
 kowe teko amung gawe cerito
     Am     Dm        G      C
 lan kowe lungo amung gawe loro
        C7        F      G         Em
 yo wis tak dongakno awakmu ning kono
       Am       Dm       G       C
 cepet ndang diurus karo Sing Kuoso..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

                   F
opo kudu tak ikhlasno
G                 C
 awakmu ro wong liyo
Am            Dm
 tetep eleng-elengo
G                   C
 yen karma kui sih ono..

Reff :
        F        G        Em
 kowe teko amung gawe cerito
     Am     Dm        G      C
 lan kowe lungo amung gawe loro
        C7        F      G         Em
 yo wis tak dongakno awakmu ning kono
       Am       Dm       G       C
 cepet ndang diurus karo Sing Kuoso..

 C7     F        G        Em
 kowe teko amung gawe cerito
     Am     Dm        G      C
 lan kowe lungo amung gawe loro
        C7        F      G         Em
 yo wis tak dongakno awakmu ning kono
       Am       Dm       G       C
 cepet ndang diurus karo Sing Kuoso..
                Dm       G       C
 cepet ndang diurus karo Sing Kuoso..

Chord Faridha Meyda - Bab Ati

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Faridha Meyda
  •