Kunci Gitar Daeren Okta Ragilio - Kowe Ngilang

Transpose:
Intro : C F Dm G..

C                      F
yen pancen iki.. wes nasibku..
     Dm                 G
kudu pepisahan karo awakmu..
        Em                 F
tak terimo.. masio atiku loro..
        C         G          C
mungkin iki.. wes dadi takdirku..

       C                        F
tak ikhlasno.. kowe karo wong liyo..
      Dm                    G          
tak rasakno.. saiki maleh bedo..
     Em                    F
kowe wes.. ra kenek diperjuangno..
  C           G       C
tegone nggawe atiku cidro..

Reff :
   F       G      Em       Am
 kowe.. ngilang.. tanpo alasan..
   Dm       G           C
 jaremu aku kurang berjuang sayang..
   F         G          Em          Am
 nanging.. saiki.. kowe karo wong liyo
     F              G       C
 tegone kowe nggawe atiku loro..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

C                      F
yen pancen iki.. wes nasibku..
     Dm                 G
kudu pepisahan karo awakmu..
        Em                 F
tak terimo.. masio atiku loro..
        C         G          C
mungkin iki.. wes dadi takdirku..

       C                      F
tak ikhlasno kowe karo wong liyo
      Dm                  G          
tak rasakno saiki maleh bedo
     Em                  F
kowe wes ra kenek diperjuangno
  C           G       C
tegone nggawe atiku cidro..

Reff :
   F       G      Em       Am
 kowe.. ngilang.. tanpo alasan..
   Dm       G           C
 jaremu aku kurang berjuang sayang..
   F         G          Em          Am
 nanging.. saiki.. kowe karo wong liyo
     F              G       C
 tegone kowe nggawe atiku loro..

   F       G      Em       Am
 kowe.. ngilang.. tanpo alasan..
   Dm       G           C
 jaremu aku kurang berjuang sayang..
   F         G          Em          Am
 nanging.. saiki.. kowe karo wong liyo
     F              G       C
 tegone kowe nggawe atiku loro..
     F              G       C
 tegone kowe nggawe atiku loro..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E A F#m B..

E                      A
yen pancen iki.. wes nasibku..
     F#m                B
kudu pepisahan karo awakmu..
        G#m                A
tak terimo.. masio atiku loro..
        E         B          E
mungkin iki.. wes dadi takdirku..

       E                        A
tak ikhlasno.. kowe karo wong liyo..
      F#m                   B          
tak rasakno.. saiki maleh bedo..
     G#m                   A
kowe wes.. ra kenek diperjuangno..
  E           B       E
tegone nggawe atiku cidro..

Reff :
   A       B      G#m      C#m
 kowe.. ngilang.. tanpo alasan..
   F#m      B           E
 jaremu aku kurang berjuang sayang..
   A         B          G#m         C#m
 nanging.. saiki.. kowe karo wong liyo
     A              B       E
 tegone kowe nggawe atiku loro..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E..

E                      A
yen pancen iki.. wes nasibku..
     F#m                B
kudu pepisahan karo awakmu..
        G#m                A
tak terimo.. masio atiku loro..
        E         B          E
mungkin iki.. wes dadi takdirku..

       E                      A
tak ikhlasno kowe karo wong liyo
      F#m                 B          
tak rasakno saiki maleh bedo
     G#m                 A
kowe wes ra kenek diperjuangno
  E           B       E
tegone nggawe atiku cidro..

Reff :
   A       B      G#m      C#m
 kowe.. ngilang.. tanpo alasan..
   F#m      B           E
 jaremu aku kurang berjuang sayang..
   A         B          G#m         C#m
 nanging.. saiki.. kowe karo wong liyo
     A              B       E
 tegone kowe nggawe atiku loro..

   A       B      G#m      C#m
 kowe.. ngilang.. tanpo alasan..
   F#m      B           E
 jaremu aku kurang berjuang sayang..
   A         B          G#m         C#m
 nanging.. saiki.. kowe karo wong liyo
     A              B       E
 tegone kowe nggawe atiku loro..
     A              B       E
 tegone kowe nggawe atiku loro..

Chord Daeren Okta Ragilio - Kowe Ngilang


Lihat semua :
  • Chord Daeren Okta
  •