Kunci Gitar Bestral - Abadi Sak Lawase

Transpose:
Intro : G D Em..
        C D G..

       G            D       Em
yen pancen tresno kowe karo aku
       C             D           G
yen pancen seneng buktekno neng aku
     Am          D
nembungo wong tuoku
      G     Bm     Em
mugo oleh dalan restu
     C         D              G
mugo setuju lanjut neng penghulu..

      G         D           Em
bakal tak buktekke neng awakmu
      C        D          G
dongakno wae mugo oleh restu
  Am         D
jogo..nen atiku
      G         Bm     Em
aku pingin neng sandingmu
    C           D        G  G7
aku pingin kowe dadi bojoku..

Reff :
           C
 yo mung siji atiku
 D            G
 cukup nggo kowe
       E         Am
 neng ati ra ono liane
      D          G
 percoyo aku sak kabehe..

      C            D
 rembulan gemerlap cahyane
     Bm          Em
 madangi tresno awak dewe
      C      D          G  D
 mugo wae abadi sak lawase..

Musik : C D G Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        C D G D

       G            D       Em
yen pancen tresno kowe karo aku
       C             D           G
yen pancen seneng buktekno neng aku
     Am          D
nembungo wong tuoku
      G     Bm     Em
mugo oleh dalan restu
     C         D              G
mugo setuju lanjut neng penghulu..

      G         D           Em
bakal tak buktekke neng awakmu
      C        D          G
dongakno wae mugo oleh restu
  Am         D
jogo..nen atiku
      G         Bm     Em
aku pingin neng sandingmu
    C           D        G  G7
aku pingin kowe dadi bojoku..

Reff :
           C
 yo mung siji atiku
 D            G
 cukup nggo kowe
       E         Am
 neng ati ra ono liane
      D          G
 percoyo aku sak kabehe..

      C            D
 rembulan gemerlap cahyane
     G       Bm  Em
 madangi tresno awak dewe
      C      D          G
 mugo wae abadi sak lawase..

           C
 yo mung siji atiku
 D            G
 cukup nggo kowe
       E         Am
 neng ati ra ono liane
      D          G
 percoyo aku sak kabehe..

      C            D
 rembulan gemerlap cahyane
     G       Bm  Em
 madangi tresno awak dewe
      C      D          G
 mugo wae abadi sak lawase..
      C      D          G  Em
 mugo wae abadi sak lawase..
      C   D               G
 mugo wae.. abadi sak lawase..

Chord Bestral - Abadi Sak Lawase

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Bestral
  •