Kunci Gitar Ari Benjho - Tandes

Transpose:
Capo fret 1

Intro : G C -Bm Am D   
        C Bm Em Am D G   

G                   C
kangen rasane atiku iki
Am                         D
kangen kowe sing tak tresnani
   Bm                         Am
mbiyen sakbendino ning sandingku
        C              D         G
mbareng saiki we malah adoh paranmu..

Int. C

G                       C
tulung jaganen tresnoku iki
   Am                       D
yo mung kowe sing ono ning ati 
  Bm                    Am
bumi langit iki dadi saksi
   C              D            G
yo mung kowe sing tak wanti wanti..

            C                 D
nelongso atiku, kelingan sliramu
              Bm
mbiyen tau ngucap janji
            Em
sehidup semati
           Am                D
salah opo aku, kowe ninggal aku
                   G
we lali janji manismu..

Reff :
         C                 D
 sak tenane atiku keloro loro 
          Bm                 Em
 nanging aku iki ora wani kondo
         Am              D
 matur nuwun kanggo awakmu
                    G
 sing tau ono ning uripku..

Musik : C D Bm Em 
        Am -Bm C D G   

G                       C
tulung jaganen tresnoku iki
   Am                       D
yo mung kowe sing ono ning ati 
  Bm                    Am
bumi langit iki dadi saksi
   C              D            G
yo mung kowe sing tak wanti wanti..

            C                 D
nelongso atiku, kelingan sliramu
              Bm
mbiyen tau ngucap janji
            Em
sehidup semati
           Am                D
salah opo aku, kowe ninggal aku
                   G
we lali janji manismu..

            C                 D
nelongso atiku, kelingan sliramu
              Bm
mbiyen tau ngucap janji
            Em
sehidup semati
           Am                D
salah opo aku, kowe ninggal aku
                   G
we lali janji manismu..

Reff :
         C                 D
 sak tenane atiku keloro loro 
          Bm                 Em
 nanging aku iki ora wani kondo
         Am              D
 matur nuwun kanggo awakmu
                    G
 sing tau ono ning uripku..
         Am              D
 matur nuwun kanggo awakmu
                    G
 sing tau ono ning uripku..

Chord Ari Benjho - Tandes


Lihat semua :
  • Chord Ari Benjho
  •