Kunci Gitar Andi Mbendol - Tumbak Cucukan

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C C7 G7 C 

C                    C7
pinter molak malik cerito
               G7
nggolek goro goro
                C
nyalahke wong liyo..

C                 C7
pisan pindo aku rapopo
              G7
suwe suwe kok loro
              C
ra iso tak tompo..!!!

   F         Fm       C
ra ono bukti wani mutusi..
     Dm                        Am
ra melu nandur, kok melu ngonceki..??
    F        Fm        C
kon manut aturanmu aku ora sudi..!!!
     Dm                  E
karepmu piye aku ora ngerti..

Reff :
         F      C
  ra sah melu melu
       G     C
  dudu urusanmu..
      F          C
  aku ngerti uripku
         G           C
  meh ngopo sak karepku..!!!
  
         F       C
  seneng di sengiti 
         G     C
  meneng dirasani..
      F          C
  aku ra bakal wedi !!!
      G       C
  aku ora peduli..

Musik : C C7 G7 C G

C                     C7
tuman seneng tumbak cucukan
              G7
golek-golek bahan 
               C   G
dinggo rasan-rasan..

C                    C7
hobine, ngadu adu kancane
                 G7
sok paling bener dewe
              C G
ra ngilo githoke..!!

   F         Fm       C
ra ono bukti wani mutusi..
     Dm                        Am
ra melu nandur, kok melu ngonceki..??
    F        Fm        C
kon manut aturanmu aku ora sudi..!!!
     Dm                  E
karepmu piye aku ora ngerti..

Reff :
         F      C
  ra sah melu melu
       G     C
  dudu urusanmu..
      F          C
  aku ngerti uripku
         G           C
  meh ngopo sak karepku..!!!
  
         F       C
  seneng di sengiti 
         G     C
  meneng dirasani..
      F          C
  aku ra bakal wedi !!!
      G       C
  aku ora peduli..

          F      C        
  (ra sah melu-melu) 
        G     C
  (dudu urusanmu..)
       F          C
  (aku ngerti uripku)
          G           C
  (meh ngopo sak karepku..!!!)

         F      C
  ra sah melu melu
       G     C
  dudu urusanmu..
      F          C
  aku ngerti uripku
         G           C
  meh ngopo sak karepku..!!!
  
         F       C
  seneng di sengiti 
         G     C
  meneng dirasani..
      F          C
  aku ra bakal wedi !!!
      G       C
  aku ora peduli..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D D7 A7 D  

D                    D7
pinter molak malik cerito
               A7
nggolek goro goro
                D
nyalahke wong liyo..

D                 D7
pisan pindo aku rapopo
              A7
suwe suwe kok loro
              D
ra iso tak tompo..!!!

   G         Gm       D
ra ono bukti wani mutusi..
     Em                        Bm
ra melu nandur, kok melu ngonceki..??
    G        Gm        D
kon manut aturanmu aku ora sudi..!!!
     Em                  F#
karepmu piye aku ora ngerti..

Reff :
         G      D
  ra sah melu melu
       A     D
  dudu urusanmu..
      G          D
  aku ngerti uripku
         A           D
  meh ngopo sak karepku..!!!
  
         G       D
  seneng di sengiti 
         A     D
  meneng dirasani..
      G          D
  aku ra bakal wedi !!!
      A       D
  aku ora peduli..

Musik : D D7 A7 D A

D                     D7
tuman seneng tumbak cucukan
              A7
golek-golek bahan 
               D   A
dinggo rasan-rasan..

D                    D7
hobine, ngadu adu kancane
                 A7
sok paling bener dewe
              D  A
ra ngilo githoke..!!

   G         Gm       D
ra ono bukti wani mutusi..
     Em                        Bm
ra melu nandur, kok melu ngonceki..??
    G        Gm        D
kon manut aturanmu aku ora sudi..!!!
     Em                  F#
karepmu piye aku ora ngerti..

Reff :
         G      D
  ra sah melu melu
       A     D
  dudu urusanmu..
      G          D
  aku ngerti uripku
         A           D
  meh ngopo sak karepku..!!!
  
         G       D
  seneng di sengiti 
         A     D
  meneng dirasani..
      G          D
  aku ra bakal wedi !!!
      A       D
  aku ora peduli..

          G      D        
  (ra sah melu-melu) 
        A     D
  (dudu urusanmu..)
       G          D
  (aku ngerti uripku)
          A           D
  (meh ngopo sak karepku..!!!)

         G      D
  ra sah melu melu
       A     D
  dudu urusanmu..
      G          D
  aku ngerti uripku
         A           D
  meh ngopo sak karepku..!!!
  
         G       D
  seneng di sengiti 
         A     D
  meneng dirasani..
      G          D
  aku ra bakal wedi !!!
      A       D
  aku ora peduli..

Outro : D

Chord Andi Mbendol - Tumbak Cucukan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Andi Mbendol
  •