Kunci Gitar Salsa Billa - Loro Dewe

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C
        F G Em-E Am
        Dm G C

       C     F           C
tak trimo ikhlas ambyar iki
      Am        G        C
tapi ojo dikiro ra loro ati
     F       G
tak akoni atiku
    C      G        Am
wis kadung nyang sliramu
        Dm         G             C
jebul kelaran dewe sing tak rasakke..

      C     F            C
wis nasib dadi korban janjine
      Am           G          C
ditinggal rabi pas sayang sayange
      F          G
mrono mrene kesandung
  C           Am
kenangan karo sliramu
    Dm           G            C
ora nyongko kowe milih wong liyo..

Int. F G C

Reff:
      F          G
 loro dewe lungo dewe
      Em             Am
 sembarange tanggung dewe
      Dm         G            C
 abot rasane yen ngikhlaske kowe..

     F          G
 masio loro aku legowo  
         Em   -E    Am
 tanpo pamit kowe moro ngadoh
         Dm          G        C
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..

Musik : C F C
        Am G C
        F G Em-E Am
        Dm G C

      C     F            C
wis nasib dadi korban janjine
      Am           G          C
ditinggal rabi pas sayang sayange
      F          G
mrono mrene kesandung
  C           Am
kenangan karo sliramu
    Dm           G            C
ora nyongko kowe milih wong liyo..

Int. F G C

Reff:
      F          G
 loro dewe lungo dewe
      Em             Am
 sembarange tanggung dewe
      Dm         G            C
 abot rasane yen ngikhlaske kowe..

     F          G
 masio loro aku legowo  
         Em   -E    Am
 tanpo pamit kowe moro ngadoh
         Dm          G        C
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..

      F          G
 loro dewe lungo dewe
      Em             Am
 sembarange tanggung dewe
      Dm         G            C
 abot rasane yen ngikhlaske kowe..

     F          G
 masio loro aku legowo  
         Em   -E    Am
 tanpo pamit kowe moro ngadoh
         Dm          G        C
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..
         F           G        C
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..

Outro : Dm G C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E C#m F#m
        Bm E A
        D E C#m-C#-F#m
        Bm E A

       A     D           A
tak trimo ikhlas ambyar iki
      F#m       E        A
tapi ojo dikiro ra loro ati
     D       E
tak akoni atiku
    A     -E        F#m
wis kadung nyang sliramu
        Bm         E             A
jebul kelaran dewe sing tak rasakke..

      A     D            A
wis nasib dadi korban janjine
      F#m          E          A
ditinggal rabi pas sayang sayange
      D          E
mrono mrene kesandung
  A           F#m
kenangan karo sliramu
    Bm           E            A
ora nyongko kowe milih wong liyo..

Int. D E A

Reff:
      D          E
 loro dewe lungo dewe
      C#m            F#m
 sembarange tanggung dewe
      Bm         E            A
 abot rasane yen ngikhlaske kowe..

     D          E
 masio loro aku legowo  
         C#m  -C#   F#m
 tanpo pamit kowe moro ngadoh
         Bm          E        A
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..

Musik : A D A
        F#m E A
        D E C#m-C#-F#m
        Bm E A

      A     D            A
wis nasib dadi korban janjine
      F#m          E          A
ditinggal rabi pas sayang sayange
      D          E
mrono mrene kesandung
  A           F#m
kenangan karo sliramu
    Bm           E            A
ora nyongko kowe milih wong liyo..

Int. D E A

Reff:
      D          E
 loro dewe lungo dewe
      C#m            F#m
 sembarange tanggung dewe
      Bm         E            A
 abot rasane yen ngikhlaske kowe..

     D          E
 masio loro aku legowo  
         C#m  -C#   F#m
 tanpo pamit kowe moro ngadoh
         Bm          E        A
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..

      D          E
 loro dewe lungo dewe
      C#m            F#m
 sembarange tanggung dewe
      Bm         E            A
 abot rasane yen ngikhlaske kowe..

     D          E
 masio loro aku legowo  
         C#m  -C#   F#m
 tanpo pamit kowe moro ngadoh
         Bm          E        A
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..
         D           E        A
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..

Outro : Bm E A

Chord Salsa Billa - Loro Dewe

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Salsa Billa
  •