Kunci Gitar Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir)

Transpose:
Intro : C G Am Em F..G..

    C            G
manise sang rembulan
         Dm
nyinarne peteng wengi
     G                   C
koyo esemanmu kanggo dinoku..
    Dm          G
sewening fajar isuk
        C  -G/B    Am
sing ngangeti sang bumi
     F        Dm           G
koyo tresnamu marang slirahku..

Reff :
         C           G
 matur suwun tresno iki
       Am      Em
 gawe ademe atiku
         F
 ngebutekke
           Dm      G
 kowe sing dadi takdirku..

        C         G
 karo kowe aku tentrem
        Am       Em
 ngelakoni urip iki
        F
 kanggo bukti
         G             C
 amung kowe sing pungkasan..

Musik : F..Em..Dm G C..
        wo..wo o.. hu.. u uuu uu..
        F..Em Am Dm G C..

    C            G
manise sang rembulan
         Dm
nyinarne peteng wengi
     G                   C
koyo esemanmu kanggo dinoku..
    Dm          G
sewening fajar isuk
        C  -G/B    Am
sing ngangeti sang bumi
     F        Dm           G
koyo tresnamu marang slirahku..

Reff :
         C           G
 matur suwun tresno iki
       Am      Em
 gawe ademe atiku
         F
 ngebutekke
           Dm      G
 kowe sing dadi takdirku..

        C         G
 karo kowe aku tentrem
        Am       Em
 ngelakoni urip iki
        F
 kanggo bukti
         G             C
 amung kowe sing pungkasan..

 G       C           G
 matur suwun tresno iki
       Am      Em
 gawe ademe atiku
         F
 ngebutekke
           Dm      G
 kowe sing dadi takdirku..

        C         G
 karo kowe aku tentrem
        Am       Em
 ngelakoni urip iki
        F
 kanggo bukti
         G             C
 amung kowe sing pungkasan..
        F
 kanggo bukti
         G             C
 amung kowe sing pungkasan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E F#m C#m D..E..

    A            E
manise sang rembulan
         Bm
nyinarne peteng wengi
     E                   A
koyo esemanmu kanggo dinoku..
    Bm          E
sewening fajar isuk
        A  -E/G#   F#m
sing ngangeti sang bumi
     D        Bm           E
koyo tresnamu marang slirahku..

Reff :
         A           E
 matur suwun tresno iki
       F#m     C#m
 gawe ademe atiku
         D
 ngebutekke
           Bm      E
 kowe sing dadi takdirku..

        A         E
 karo kowe aku tentrem
        F#m      C#m
 ngelakoni urip iki
        D
 kanggo bukti
         E             A
 amung kowe sing pungkasan..

Musik : D..C#m..Bm E A..
        wo..wo o.. hu.. u uuu uu..
        D..C#m F#m Bm E A..

    A            E
manise sang rembulan
         Bm
nyinarne peteng wengi
     E                   A
koyo esemanmu kanggo dinoku..
    Bm          E
sewening fajar isuk
        A  -E/G#   F#m
sing ngangeti sang bumi
     D        Bm           E
koyo tresnamu marang slirahku..

Reff :
         A           E
 matur suwun tresno iki
       F#m     C#m
 gawe ademe atiku
         D
 ngebutekke
           Bm      E
 kowe sing dadi takdirku..

        A         E
 karo kowe aku tentrem
        F#m      C#m
 ngelakoni urip iki
        D
 kanggo bukti
         E             A
 amung kowe sing pungkasan..

 E       A           E
 matur suwun tresno iki
       F#m     C#m
 gawe ademe atiku
         D
 ngebutekke
           Bm      E
 kowe sing dadi takdirku..

        A         E
 karo kowe aku tentrem
        F#m      C#m
 ngelakoni urip iki
        D
 kanggo bukti
         E             A
 amung kowe sing pungkasan..
        D
 kanggo bukti
         E             A
 amung kowe sing pungkasan..
Facebook
Twitter

Chord Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir)

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ronald Siwabessy
  •