Kunci Gitar Losskita - Nutup Ati

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : G..C..Dm G C..

               F
cerito lungaku wingi..
G                C
 ngajari ikhlas ati..
C                  F
 tekamu wingi mung ninggal janji
G                     C
 nganti ngrantes neng ati..

Am           Dm
 nyesek roso rasane ati..
   G                        C
nanging takdir Gusti pun dibagi..
Am             Dm
 sabarku saiki iso nggo bukti
       G                   C
melu seneng weruh koe ndue ganti..

Reff :
       G
 tak tutup atiku
           C
 wes tak lalekke sliramu
 Dm        G            C
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         G
 wes tak ngapurani
       C
 kesalahanmu sing wingi
  Dm                G         C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..

Musik : G..C..Dm G C..
        G..C..Dm G C G C

C                  F
 tekamu wingi mung ninggal janji
G                     C
 nganti ngrantes neng ati..

Am           Dm
 nyesek roso rasane ati..
  G                        C
nanging takdir Gusti pun dibagi..
Am             Dm
 sabarku saiki iso nggo bukti
       G                   C      
melu seneng weruh koe ndue ganti..

Reff :
       G
 tak tutup atiku
           C
 wes tak lalekke sliramu
 Dm        G             C
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         G
 wes tak ngapurani
       C
 kesalahanmu sing wingi
  Dm                G         C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..

C                  F
 tekamu wingi mung ninggal janji
G                     C
 nganti ngrantes neng ati..

Am           Dm
 nyesek roso rasane ati..
  G                        C
nanging takdir Gusti pun dibagi..
Am             Dm
 sabarku saiki iso nggo bukti
       G                   C      
melu seneng weruh koe ndue ganti..

Reff :
       G
 tak tutup atiku
           C
 wes tak lalekke sliramu
 Dm        G          C
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         G
 wes tak ngapurani
       C
 kesalahanmu sing wingi
  Dm                G         C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..
  Dm                G         C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..
    Dm     G                 C
 ngapurane.. aku uwes nutup ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B..E..F#m B E..

               A
cerito lungaku wingi..
B                E
 ngajari ikhlas ati..
E                  A
 tekamu wingi mung ninggal janji
B                     E
 nganti ngrantes neng ati..

C#m          F#m
 nyesek roso rasane ati..
   B                        E
nanging takdir Gusti pun dibagi..
C#m            F#m
 sabarku saiki iso nggo bukti
       B                   E
melu seneng weruh koe ndue ganti..

Reff :
       B
 tak tutup atiku
           E
 wes tak lalekke sliramu
 F#m       B            E
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         B
 wes tak ngapurani
       E
 kesalahanmu sing wingi
  F#m               B         E
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..

Musik : B..E..F#m B E..
        B..E..F#m B E B E

E                  A
 tekamu wingi mung ninggal janji
B                     E
 nganti ngrantes neng ati..

C#m          F#m
 nyesek roso rasane ati..
  B                        E
nanging takdir Gusti pun dibagi..
C#m            F#m
 sabarku saiki iso nggo bukti
       B                   E       
melu seneng weruh koe ndue ganti..

Reff :
       B
 tak tutup atiku
           E
 wes tak lalekke sliramu
 F#m       B          E
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         B
 wes tak ngapurani
       E
 kesalahanmu sing wingi
  F#m               B         E
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..

E                  A
 tekamu wingi mung ninggal janji
B                     E
 nganti ngrantes neng ati..

C#m          F#m
 nyesek roso rasane ati..
  B                        E
nanging takdir Gusti pun dibagi..
C#m            F#m
 sabarku saiki iso nggo bukti
       B                   E       
melu seneng weruh koe ndue ganti..

Reff :
       B
 tak tutup atiku
           E
 wes tak lalekke sliramu
 F#m       B          E
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         B
 wes tak ngapurani
       E
 kesalahanmu sing wingi
  F#m               B         E
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..
  F#m               B         E
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..
    F#m    B                 E
 ngapurane.. aku uwes nutup ati..

Chord Losskita - Nutup Ati


Lihat semua :
  • Chord Losskita
  •