Transpose:

Chord Kunci Gitar Lani Pristya - Kisahku (Aku Tenang)

Intro : F G C..
        F G C..

  C         G           Am
netes.. ngembun banyu moto
  F         G            C
nanging.. bungah njero dodo
      F          G         C
mergo tresnomu tulus teko ati
      F    G         C  G
sayangmu.. nganti saiki..

   C      G        Am
mergo.. kowe aku tenang
    F       G               C
lungguh.. jejer neng sandingku
     F       G              C
ngalemo.. ngalem neng pundakku
    F     G       C
dadio.. mutiarane ati..

Int. F G Em Am Dm G C..

Reff :
       F               G           Em
 aku tenang.. tresnomu isih neng kene
 A          Dm      G           C
 ngancani sepiku.. awan tekan bengi
        F                 G         Em
 silir angin bengi.. neng pucuk asmoro
 A           Dm     G        C
 tulung disekseni.. kisahku iki..

Musik : F G Em Am Dm G C..-A
        Dm G Em Am Dm G C G

   C      G        Am
mergo.. kowe aku tenang
    F       G               C
lungguh.. jejer neng sandingku
     F       G              C
ngalemo.. ngalem neng pundakku
    F     G       C
dadio.. mutiarane ati..

Int. F G Em Am Dm G C..

Reff :
       F               G           Em
 aku tenang.. tresnomu isih neng kene
 A          Dm      G           C
 ngancani sepiku.. awan tekan bengi
        F                 G         Em
 silir angin bengi.. neng pucuk asmoro
 A           Dm     G        C
 tulung disekseni.. kisahku iki..

       F               G           Em
 aku tenang.. tresnomu isih neng kene
 A          Dm      G           C
 ngancani sepiku.. awan tekan bengi
        F                 G         Em
 silir angin bengi.. neng pucuk asmoro
   A         Dm     G        C
 tulung disekseni.. kisahku iki..

Outro : Dm G C
Intro : F G C..
        F G C..

  C         G           Am
netes.. ngembun banyu moto
  F         G            C
nanging.. bungah njero dodo
      F          G         C
mergo tresnomu tulus teko ati
      F    G         C  G
sayangmu.. nganti saiki..

   C      G        Am
mergo.. kowe aku tenang
    F       G               C
lungguh.. jejer neng sandingku
     F       G              C
ngalemo.. ngalem neng pundakku
    F     G       C
dadio.. mutiarane ati..

Int. F G Em Am Dm G C..

Reff :
       F               G           Em
 aku tenang.. tresnomu isih neng kene
 A          Dm      G           C
 ngancani sepiku.. awan tekan bengi
        F                 G         Em
 silir angin bengi.. neng pucuk asmoro
 A           Dm     G        C
 tulung disekseni.. kisahku iki..

Musik : F G Em Am Dm G C..-A
        Dm G Em Am Dm G C G

   C      G        Am
mergo.. kowe aku tenang
    F       G               C
lungguh.. jejer neng sandingku
     F       G              C
ngalemo.. ngalem neng pundakku
    F     G       C
dadio.. mutiarane ati..

Int. F G Em Am Dm G C..

Reff :
       F               G           Em
 aku tenang.. tresnomu isih neng kene
 A          Dm      G           C
 ngancani sepiku.. awan tekan bengi
        F                 G         Em
 silir angin bengi.. neng pucuk asmoro
 A           Dm     G        C
 tulung disekseni.. kisahku iki..

       F               G           Em
 aku tenang.. tresnomu isih neng kene
 A          Dm      G           C
 ngancani sepiku.. awan tekan bengi
        F                 G         Em
 silir angin bengi.. neng pucuk asmoro
   A         Dm     G        C
 tulung disekseni.. kisahku iki..

Outro : Dm G C
Lihat semua :
  • Chord Lani Pristya




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status