Kunci Gitar Genja SKA - Mblenjani Janji

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C..Em..F..G..
        Em..Am..F G C

       C                   Em
ra ngerti maneh pie carane nyabari
      F      G           C
kabeh iki perlu di dipahami..
   Dm         G
mergo tresno iku 
       Em          Am
kudu podo ngelengkapi
        Dm
dudu mergo kekurangan
      G
malah ditinggal pergi.. 

   C                      Em
saiki ceritone wis bedo karo mbiyene
        F
aku lan awakmu
      G          C
cuman pernah bebarengan neng kene
   Dm         G
berjanji sandingan 
         Em        Am
nganti tekan pelaminan 
         F            G          C
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

Int. Dm G Em Am
     Dm G C..

Reff :
        F                 G
 awakmu lungo.. yo lungo ono..
        C         G           Am
 awakmu ninggal.. yo tinggal ono..
                 F                G
 yen kowe wis mlayu.. ojo mbalek maneh..
             C               G       Am
 mergo roso iki wis cukup ngelarani ati..

          F                  G
 awakmu teko.. mung gawe dolanan..
           C        G           Am
 aku wis wegah.. mending dewe pisah..
               F                  G
 saiki wis ngerti.. tresnomu ngapusi..
            C
 gawe loro ati..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

         C                  Em
ra ngiro akhire saiki malah berantakan
      G          G         C
kabeh cerito naliko dewe mikir masa depan
 Dm            G        Em        Am
awakmu sing mbiyen janjini sesandingan
         F            G          C
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

Reff :
        F                 G
 awakmu lungo.. yo lungo ono..
        C         G           Am
 awakmu ninggal.. yo tinggal ono..
                 F                G
 yen kowe wis mlayu.. ojo mbalek maneh..
             C               G       Am
 mergo roso iki wis cukup ngelarani ati..

          F                  G
 awakmu teko.. mung gawe dolanan..
           C        G           Am
 aku wis wegah.. mending dewe pisah..
               F                  G
 saiki wis ngerti.. tresnomu ngapusi..
            C
 gawe loro ati..
               F                  G
 saiki wis ngerti.. tresnomu ngapusi..
               C
 ku wis ra peduli..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Genja SKA - Mblenjani Janji

Intro : D#..Gm..G#..A#..
        Gm..Cm..G# A# D#

       D#                  Gm
ra ngerti maneh pie carane nyabari
      G#     A#          D#
kabeh iki perlu di dipahami..
   Fm         A#
mergo tresno iku 
       Gm          Cm
kudu podo ngelengkapi
        Fm
dudu mergo kekurangan
      A#
malah ditinggal pergi.. 

   D#                     Gm
saiki ceritone wis bedo karo mbiyene
        G#
aku lan awakmu
      A#         D#
cuman pernah bebarengan neng kene
   Fm         A#
berjanji sandingan 
         Gm        Cm
nganti tekan pelaminan 
         G#           A#         D#
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

Int. Fm A# Gm Cm
     Fm A# D#..

Reff :
        G#                A#
 awakmu lungo.. yo lungo ono..
        D#        A#          Cm
 awakmu ninggal.. yo tinggal ono..
                 G#               A#
 yen kowe wis mlayu.. ojo mbalek maneh..
             D#              A#      Cm
 mergo roso iki wis cukup ngelarani ati..

          G#                 A#
 awakmu teko.. mung gawe dolanan..
           D#       A#          Cm
 aku wis wegah.. mending dewe pisah..
               G#                 A#
 saiki wis ngerti.. tresnomu ngapusi..
            D#
 gawe loro ati..

Musik : G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..

         D#                 Gm
ra ngiro akhire saiki malah berantakan
      A#         A#        D#
kabeh cerito naliko dewe mikir masa depan
 Fm            A#       Gm        Cm
awakmu sing mbiyen janjini sesandingan
         G#           A#         D#
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

Reff :
        G#                A#
 awakmu lungo.. yo lungo ono..
        D#        A#          Cm
 awakmu ninggal.. yo tinggal ono..
                 G#               A#
 yen kowe wis mlayu.. ojo mbalek maneh..
             D#              A#      Cm
 mergo roso iki wis cukup ngelarani ati..

          G#                 A#
 awakmu teko.. mung gawe dolanan..
           D#       A#          Cm
 aku wis wegah.. mending dewe pisah..
               G#                 A#
 saiki wis ngerti.. tresnomu ngapusi..
            D#
 gawe loro ati..
               G#                 A#
 saiki wis ngerti.. tresnomu ngapusi..
               D#
 ku wis ra peduli..
Facebook
Twitter

Chord Genja SKA - Mblenjani Janji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Genja SKA
  •