Kunci Gitar Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Janji

Transpose:
@Koplo Time
Capo di fret 2

Intro : Dm G Em Am
        Dm G C G

C
 keroso sek wingenane
           F
kowe nggenggem tangan
    G       C
lan ndekep awakku..
        Dm           G
mlaku bareng neng tunjungan
       Em           Am
mandek neng tugu pahlawan
         Dm
nggawe cerito tresno
     G         C   G
neng kuto pahlawan..

C
 nanging saiki wes ilang
        F
kowe ro wong liyo
     G         C
seng luweh kadunyan..
          Dm         G
ninggalke aku seng setyo
        Em        Am
kanggo areke seng koyo
      Dm
yowe ora popo
        G         C
sadar kulo niki sopo..

Reff :
        Am                    Em
 ikhlas tak trimo pamite lungamu
       F              G        C
 masio abot nglalekne esem guyumu
     Am
 kelingan saben wengi
         Em
 aku lan kowe nyawiji
        F        D          G
 neng suroboyo kowe ninggal janji..

#)
         F
 senajan iseh kelingan
            C   G/B      Am
 nanging nyadar mpun kelangan
         Dm             G          C
 mergo perasaan kalah telak ro kahanan
            F
 cukup mung iso tak sawang
          C          Am
 mugo langgeng bebarengan
           Dm
 yo neng kuto iki
          G         C
 kowe ninggalke kenangan..

Musik : Am..Em..F G C
        Am..Em..F G C G

C
 nanging saiki wes ilang
        F
kowe ro wong liyo
     G         C
seng luweh kadunyan
          Dm         G
ninggalke aku seng setyo
        Em        Am
kanggo areke seng koyo
      Dm
yowe ora popo
        G         C
sadar kulo niki sopo..

Reff :
        Am                    Em
 ikhlas tak trimo pamite lungamu
       F              G        C
 masio abot nglalekne esem guyumu
     Am
 kelingan saben wengi
     Em
 aku lan kowe nyawiji
        F        D          G
 neng suroboyo kowe ninggal janji..

#)
         F
 senajan iseh kelingan
            C   G/B      Am
 nanging nyadar mpun kelangan
         Dm             G          C
 mergo perasaan kalah telak ro kahanan
            F
 cukup mung iso tak sawang
          C        Am
 mugo langgeng bebarengan
           Dm
 yo neng kuto iki
          G         C
 kowe ninggalke kenangan..
 A          Dm
  yo neng kuto iki
          G         Em     C
 kowe ninggalke kenangan ooo..
           Dm
 yo neng kuto iki
          G         C 
 kowe ninggalke kenangan..

===ORIGINAL CHORD))

Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Janji 

Intro : Em A F#m Bm
        Em A D A

D
 keroso sek wingenane
           G
kowe nggenggem tangan
    A       D
lan ndekep awakku..
        Em           A
mlaku bareng neng tunjungan
       F#m          Bm
mandek neng tugu pahlawan
         Em
nggawe cerito tresno
     A         D   A
neng kuto pahlawan..

D
 nanging saiki wes ilang
        G
kowe ro wong liyo
     A         D
seng luweh kadunyan..
          Em         A
ninggalke aku seng setyo
        F#m       Bm
kanggo areke seng koyo
      Em
yowe ora popo
        A         D
sadar kulo niki sopo..

Reff :
        Bm                    F#m
 ikhlas tak trimo pamite lungamu
       G              A        D
 masio abot nglalekne esem guyumu
     Bm
 kelingan saben wengi
         F#m
 aku lan kowe nyawiji
        G        E          A
 neng suroboyo kowe ninggal janji..

#)
         G
 senajan iseh kelingan
            D   A/C#     Bm
 nanging nyadar mpun kelangan
         Em             A          D
 mergo perasaan kalah telak ro kahanan
            G
 cukup mung iso tak sawang
          D          Bm
 mugo langgeng bebarengan
           Em
 yo neng kuto iki
          A         D
 kowe ninggalke kenangan..

Musik : Bm..F#m..G A D
        Bm..F#m..G A D A

D
 nanging saiki wes ilang
        G
kowe ro wong liyo
     A         D
seng luweh kadunyan
          Em         A
ninggalke aku seng setyo
        F#m       Bm
kanggo areke seng koyo
      Em
yowe ora popo
        A         D
sadar kulo niki sopo..

Reff :
        Bm                    F#m
 ikhlas tak trimo pamite lungamu
       G              A        D
 masio abot nglalekne esem guyumu
     Bm
 kelingan saben wengi
     F#m
 aku lan kowe nyawiji
        G        E          A
 neng suroboyo kowe ninggal janji..

#)
         G
 senajan iseh kelingan
            D   A/C#     Bm
 nanging nyadar mpun kelangan
         Em             A          D
 mergo perasaan kalah telak ro kahanan
            G
 cukup mung iso tak sawang
          D        Bm
 mugo langgeng bebarengan
           Em
 yo neng kuto iki
          A         D
 kowe ninggalke kenangan..
 B          Em
  yo neng kuto iki
          A         F#m    D
 kowe ninggalke kenangan ooo..
           Em
 yo neng kuto iki
          A         D..
 kowe ninggalke kenangan..

Chord Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Janji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Galuh Orlando
  •