Kunci Gitar Eka Bagus - Khawatir

Transpose:
Intro : Dm G C F Dm G..

     C        G
koyo piye rasane
      F         C
yen ditinggal dewe
      F            G
nelongso atiku ngempet kangen
     C
sing koyo ngene..

C          G
opo ra keroso
 F         C
opo ra peduli
         F
duh kowe wong ayu
        G         C
ngertio sing tak rasakke..

      E
saben nelfon awakmu
          Am -G    D
kok amung mendhel wae
 Dm           
opo sliramu ngerti
F
piye rasane 
      E
yen adoh karo kowe..

Reff :
  Am A            Dm
 aku.. mung pengen ngerti kabarmu
   F               B
 pengen kerungu suaramu
          E
 pengen ketemu awakmu..

 Am         A
 wis pirang tahun
       Dm
 ngucapke janji setiamu
  F            B
 opo pancen sliramu
      E
 uwis lali marang aku..

  F
 opo kowe risih
          Am
 mbendino tak kabari
      E               
 ngapurane.. aku mung 
 F-Em-Dm-C-Bm-Am-G#m-E
 khawatir..

Musik : F C F G A
        Dm G C F Dm G.. 
        ho o oo o.. ha aa a ha..
        
C          G
opo ra keroso
 F         C
opo ra peduli
         F
duh kowe wong ayu
        G         C
ngertio sing tak rasakke..

      E
saben nelfon awakmu
          Am -G    D
kok amung mendhel wae
 Dm           
opo slirahmu ngerti
F               E
piye rasane yen adoh karo kowe..

Reff :
  Am A       Dm
 aku.. mung pengen ngerti kabarmu
   F               B
 pengen kerungu suaramu
          E
 pengen ketemu awakmu..

 Am         A
 wis pirang tahun
       Dm
 ngucapke janji setiamu
  F            B
 opo pancen sliramu
      E
 uwis lali marang aku..

  Am A       Dm
 aku.. mung pengen ngerti kabarmu
   F               B
 pengen kerungu suaramu
          E
 pengen ketemu awakmu..

 Am         A
 wis pirang tahun
       Dm
 ngucapke janji setiamu
  F            B
 opo pancen sliramu
        E
 uwis lali marang aku..

  F
 opo kowe risih
       Am
 mbendino tak kabari
      E              (Am)
 ngapurane.. aku mung khawatir..

Outro : Am Dm F E
                ha aaa..
        Am Dm F E          Am
                aku.. mung khawatir..

Catatan :
Original chord dari "A#m".
Gunakan fitur transpose tanda panah di atas,
Berikut jika kita pakai capo di fret 1
Dan dengan tambahan variasi bass.

Intro : Am D G C Am D..
 
     G        D/F#
koyo piye rasane
      C         G
yen ditinggal dewe
      C            D
nelongso atiku ngempet kangen
     G
sing koyo ngene..

G          D/F#
opo ra keroso
 C         G
opo ra peduli
         C
duh kowe wong ayu
        D         G
ngertio sing tak rasakke..

      B
saben nelfon awakmu
          Em -D    A/C#
kok amung mendhel wae
 Am           
opo sliramu ngerti
C
piye rasane 
      B
yen adoh karo kowe..

Reff :
  Em E            Am
 aku.. mung pengen ngerti kabarmu
   C               F#
 pengen kerungu suaramu
          B
 pengen ketemu awakmu..

 Em         E
 wis pirang tahun
       Am
 ngucapke janji setiamu
  C            F#
 opo pancen sliramu
      B
 uwis lali marang aku..

  C
 opo kowe risih
          Em
 mbendino tak kabari
      B               
 ngapurane.. aku mung 
 C-Bm-Am-G-F#m-Em-D#m B
 khawatir..

Musik : C G C D E
        Am D G C Am D..
        ho o oo o.. ha aa a ha..
        

G          D/F#
opo ra keroso
 C         G
opo ra peduli
         C
duh kowe wong ayu
        D         G
ngertio sing tak rasakke..

      B
saben nelfon awakmu
          Em -D    A/C#
kok amung mendhel wae
 Am           
opo slirahmu ngerti
C               B
piye rasane yen adoh karo kowe..

Reff :
  Em E       Am
 aku.. mung pengen ngerti kabarmu
   C               F#
 pengen kerungu suaramu
          B
 pengen ketemu awakmu..

 Em         E
 wis pirang tahun
       Am
 ngucapke janji setiamu
  C            F#
 opo pancen sliramu
      B
 uwis lali marang aku..

  Em E       Am
 aku.. mung pengen ngerti kabarmu
   C               F#
 pengen kerungu suaramu
          B
 pengen ketemu awakmu..

 Em         E
 wis pirang tahun
       Am
 ngucapke janji setiamu
  C            F#
 opo pancen sliramu
        B
 uwis lali marang aku..

  C
 opo kowe risih
       Em
 mbendino tak kabari
      B              (Em)
 ngapurane.. aku mung khawatir..

Outro : Em Am C B
                  ha aaa..
        Em Am C B          Em
                aku.. mung khawatir..


Facebook
Twitter

Chord Eka Bagus - Khawatir

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Eka Bagus
  •