Kunci Gitar denJuang - Njogo Katresnan

Transpose:
Intro : C A Dm..
        Fm G C..

F                  Em
 sak ben wengi aku trus kelingan
      Dm        G        C
nalikane wektu kuwi aku pamit
F        Fm             Em
 kowe ngomong ning ngarepku
Am     Dm
 tetep eling ndungo
       G            C
marang kersaning Gusti..

F               Em
 sak tenane aku ora tego
      Dm        G          C
nalikane kudu mlaku ninggalake
F          Fm         Em
 nanging kowe sing nguati
Am      Dm          G      C
 kabeh sadar diri iki golek rejeki..

Reff :
        C              F
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       G                   C
 nelongso roso ning njero ati..
 A                  Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F          G          C
 entenono aku bali ning sandingmu..

Musik : Am..Em..DmG C..
        Am..Em..DmG C..

F               Em
 sak tenane aku ora tego
      Dm        G          C
nalikane kudu mlaku ninggalake
F          Fm         Em
 nanging kowe sing nguati
Am      Dm          G      C
 kabeh sadar diri iki golek rejeki..

Reff :
        C              F
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       G                   C
 nelongso roso ning njero ati..
 A                  Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F        D            G
 entenono aku bali ning sandingmu..

        C              F
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       G                   C
 nelongso roso ning njero ati..
 A                  Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F        D            G
 entenono aku bali ning sandingmu..

        C              F
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       G                   C
 nelongso roso ning njero ati..
 A                  Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F          G          Am   Em
 entenono aku bali ning sandingmu..
     Dm      G         C
 entenono aku bali ning sandingmu..

===ORIGINAL CHORD))

denJuang - Njogo Katresnan

Intro : A F# Bm..
        Dm E A..

D                  C#m
 sak ben wengi aku trus kelingan
      Bm         E        A
nalikane wektu kuwi aku pamit
D        Dm              C#m
 kowe ngomong ning ngarepku
F#m     Bm
 tetep eling ndungo
       E            A
marang kersaning Gusti..

D               C#m
 sak tenane aku ora tego
      Bm         E          A
nalikane kudu mlaku ninggalake
D          Dm          C#m
 nanging kowe sing nguati
F#m      Bm           E      A
 kabeh sadar diri iki golek rejeki..

Reff :
        A              D
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       E                   A
 nelongso roso ning njero ati..
 F#                 Bm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     D          E          A
 entenono aku bali ning sandingmu..

Musik : F#m..C#m..Bm E A..
        F#m..C#m..Bm E A..

D               C#m
 sak tenane aku ora tego
      Bm         E          A
nalikane kudu mlaku ninggalake
D          Dm          C#m
 nanging kowe sing nguati
F#m      Bm           E      A
 kabeh sadar diri iki golek rejeki..

Reff :
        A              D
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       E                   A
 nelongso roso ning njero ati..
 F#                 Bm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     D        B/D#         E
 entenono aku bali ning sandingmu..

        A              D
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       E                   A
 nelongso roso ning njero ati..
 F#                 Bm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     D        B/D#         E
 entenono aku bali ning sandingmu..

        A              D
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       E                   A
 nelongso roso ning njero ati..
 F#                 Bm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     D          E          F#m   C#m
 entenono aku bali ning sandingmu..
     Bm       E         A
 entenono aku bali ning sandingmu..
Facebook
Twitter

Chord denJuang - Njogo Katresnan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord denJuang
  •