Kunci Gitar Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni

Transpose:

Chord Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni

Capo di fret 5

Reff :
 C              G
 yen pancen tresno
     Am        Em
 ora kudu nduweni
 F            C
 wis tak iklasno
     Dm         G
 senadjan loro ati..

 C         G
 aku ngerteni
     Am      Em
 opo karepe atimu
 F            C
 mergo wong tuamu
     Dm        G        C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Intro : C G Am Em
        F C Dm G C..

    C                   Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F                G
sing ono ning njero atiku..
    C               Em
tak roso uwis ora biso
      F                  G
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Am                 Em
saiki wis duweke wong liyo
    F                G
aku mung kari biso nerimo..
     Am           Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F               G
senadjan abot tak roso..

Reff :
 C              G
 yen pancen tresno
     Am        Em
 ora kudu nduweni
 F            C
 wis tak iklasno
     Dm         G
 senadjan loro ati..

 C         G
 aku ngerteni
     Am      Em
 opo karepe atimu
 F            C
 mergo wong tuamu
     Dm        G        C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

    C                   Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F                G
sing ono ning njero atiku
    C               Em
tak roso uwis ora biso
      F                  G
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Am                 Em
saiki wis duweke wong liyo
    F                G
aku mung kari biso nerimo..
     Am           Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F               G
senadjan abot tak roso..

Reff :
 C              G
 yen pancen tresno
     Am        Em
 ora kudu nduweni
 F            C
 wis tak iklasno
     Dm         G
 senadjan loro ati..

 C         G
 aku ngerteni
     Am      Em
 opo karepe atimu
 F            C
 mergo wong tuamu
     Dm        G        C
 ora setuju nduwe mantu aku..

 C              G
 yen pancen tresno
     Am        Em
 ora kudu nduweni
 F            C
 wis tak iklasno
     Dm         G
 senadjan loro ati..

 C         G
 aku ngerteni
     Am      Em
 opo karepe atimu
 F            C
 mergo wong tuamu
     Dm        G        C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Outro : C

===ORIGINAL CHORD))

Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni

Reff :
 F              C
 yen pancen tresno
     Dm        Am
 ora kudu nduweni
 Bb           F
 wis tak iklasno
     Gm         C
 senadjan loro ati..

 F         C
 aku ngerteni
     Dm      Am
 opo karepe atimu
 Bb           F
 mergo wong tuamu
     Gm        C        F
 ora setuju nduwe mantu aku..

Intro : F C Dm Am
        Bb F Gm C F..

    F                   Am
tak cobo nglalekke sliramu
      Bb               C
sing ono ning njero atiku..
    F               Am
tak roso uwis ora biso
      Bb                 C
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Dm                 Am
saiki wis duweke wong liyo
    Bb               C
aku mung kari biso nerimo..
     Dm           Am  
dongoku mugo urip mulyo
    Bb              C
senadjan abot tak roso..

Reff :
 F              C
 yen pancen tresno
     Dm        Am
 ora kudu nduweni
 Bb           F
 wis tak iklasno
     Gm         C
 senadjan loro ati..

 F         C
 aku ngerteni
     Dm      Am
 opo karepe atimu
 Bb           F
 mergo wong tuamu
     Gm        C        F
 ora setuju nduwe mantu aku..

Musik : F C Dm Am
        Bb F Gm C
        F C Dm Am
        Bb F Gm C F..

    F                   Am
tak cobo nglalekke sliramu
      Bb               C
sing ono ning njero atiku
    F               Am
tak roso uwis ora biso
      Bb                 C
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Dm                 Am
saiki wis duweke wong liyo
    Bb               C
aku mung kari biso nerimo..
     Dm           Am  
dongoku mugo urip mulyo
    Bb              C
senadjan abot tak roso..

Reff :
 F              C
 yen pancen tresno
     Dm        Am
 ora kudu nduweni
 Bb           F
 wis tak iklasno
     Gm         C
 senadjan loro ati..

 F         C
 aku ngerteni
     Dm      Am
 opo karepe atimu
 Bb           F
 mergo wong tuamu
     Gm        C        F
 ora setuju nduwe mantu aku..

 F              C
 yen pancen tresno
     Dm        Am
 ora kudu nduweni
 Bb           F
 wis tak iklasno
     Gm         C
 senadjan loro ati..

 F         C
 aku ngerteni
     Dm      Am
 opo karepe atimu
 Bb           F
 mergo wong tuamu
     Gm        C        F
 ora setuju nduwe mantu aku..

Outro : F

Lihat semua :
  • Chord Aryinda Putri
  •