Kunci Gitar Alan Kasaji - S E M E R U

Transpose:
Intro : C G Am..
        F Fm G….

 C                 Em
nduk.. mantepno atimu
             Gm
cekelno janjiku
  C            F
tulung percoyo aku
Dm        G             Em
wis.. tak pendhem tresnaku
        Am
kanggo awakmu..
Dm          G C
sak njerone atiku..

C                   Em
mung.. siji panyuwunku
              Gm
ojo gampang nesu
    C           F
lan ojo gampang cemburu
Dm    G           Em
aku.. ra bakal mlayu
      Am
seko uripmu
  Dm         G
senajan akeh gudo
        C
ning sandhingku..

F
duh pepujanku
    Em        Am
ati iki nggonamu
Bb                     G
wutuh sak jiwo lan rogoku..

Reff :
            F          G
 nganti suk mben selawase
          Em            Am
 tresnaku mung kanggo kowe
           Dm          G     C   Gm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   C     F        G
 gedhene roso tresnaku
          E        Am
 ra bakal ono tandinge
         Dm       G
 bebasan gunung semeru
        C
 isih kalah gedhe..

Musik : Bb Am D Dm G Gm C
        F G -F E Am Bb..G..

C                  Em
mung sijji panyuwunku
              Gm
ojo gampang nesu
    C           F
lan ojo gampang cemburu
Dm    G           Em
aku.. ra bakal mlayu
      Am
seko uripmu
  Dm         G
senajan akeh gudo
        C
ning sandhingku..

F
duh pepujanku
    Em        Am
ati iki nggonamu
Bb                     G
wutuh sak jiwo lan rogoku..

Reff :
            F          G
 nganti suk mben selawase
          Em          Am
 tresnaku mung kanggo kowe
           Dm          G     C   Gm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   C     F        G
 gedhene roso tresnaku
          E        Am
 ra bakal ono tandinge
         Dm       G
 bebasan gunung semeru
        C
 isih kalah gedhe..

            F          G
 nganti suk mben selawase
          Em          Am
 tresnaku mung kanggo kowe
           Dm          G     C   Gm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   C     F        G
 gedhene roso tresnaku
          E        Am
 ra bakal ono tandinge
         Dm       G
 bebasan gunung semeru
        C
 isih kalah gedhe..
 Am       Dm       G
  bebasan gunung semeru
        C
 isih kalah gedhe..
 Am      Dm           G
  nganti sok mben aku tresno 
        F    Fm         C
 karo kowe.. hooooo.. o o..

===ORIGINAL CHORD))

Alan Kasaji - S E M E R U

Intro : F C Dm..
        Bb Bbm C..

 F                 Am
nduk.. mantepno atimu
             Cm
cekelno janjiku
  F            Bb
tulung percoyo aku
Gm        C             Am
wis.. tak pendhem tresnaku
        Dm
kanggo awakmu..
Gm          C  F
sak njerone atiku..

F                   Am
mung.. siji panyuwunku
              Cm
ojo gampang nesu
    F           Bb
lan ojo gampang cemburu
Gm    C           Am
aku.. ra bakal mlayu
      Dm
seko uripmu
  Gm         C
senajan akeh gudo
        F
ning sandhingku..

Bb
duh pepujanku
    Am        Dm
ati iki nggonamu
D#                     C
wutuh sak jiwo lan rogoku..

Reff :
            Bb         C
 nganti suk mben selawase
          Am            Dm
 tresnaku mung kanggo kowe
           Gm          C     F   Cm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   F     Bb       C
 gedhene roso tresnaku
          A        Dm
 ra bakal ono tandinge
         Gm       C
 bebasan gunung semeru
        F
 isih kalah gedhe..

Musik : D#..Dm G Gm C Cm F
        Bb C -Bb A Dm D#..C..

F                  Am
mung sijji panyuwunku
              Cm
ojo gampang nesu
    F           Bb
lan ojo gampang cemburu
Gm    C           Am
aku.. ra bakal mlayu
      Dm
seko uripmu
  Gm         C
senajan akeh gudo
        F
ning sandhingku..

Bb
duh pepujanku
    Am        Dm
ati iki nggonamu
D#                     C
wutuh sak jiwo lan rogoku..

Reff :
            Bb         C
 nganti suk mben selawase
          Am          Dm
 tresnaku mung kanggo kowe
           Gm          C     F   Cm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   F     Bb       C
 gedhene roso tresnaku
          A        Dm
 ra bakal ono tandinge
         Gm       C
 bebasan gunung semeru
        F
 isih kalah gedhe..

            Bb         C
 nganti suk mben selawase
          Am          Dm
 tresnaku mung kanggo kowe
           Gm          C     F   Cm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   F     Bb       C
 gedhene roso tresnaku
          A        Dm
 ra bakal ono tandinge
         Gm       C
 bebasan gunung semeru
        F
 isih kalah gedhe..
 Dm       Gm       C
  bebasan gunung semeru
        F
 isih kalah gedhe..
 Dm      Gm           C
  nganti sok mben aku tresno 
        Bb   Bbm        F
 karo kowe.. hooooo.. o o..

Chord Alan Kasaji - S E M E R U

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Alan Kasaji
  •