Kunci Gitar Dj Theplex - Duit Ceblok

Transpose:
♫ Capo di fret 6

Intro : Am G Am
        F G C
        Dm..Am..
        F G Am..

Am        G    Am
wes.. tak lilakke..
       F       G    C
duitku ilang satus ewu..
Dm                         Am
 paling ceblok ning embong mau..
F                     E
pas kate budal marani sliramu..

Am     G     Am
kok.. apes tenan..
        F      G            C
padahal kuwi duwit sangu kencan..
Dm                     Am
 kencan bareng bersama dirimu..
F                        E
nekku ngumpulke wes enek seminggu..

Reff :
                 F
 ora popo duitku ilang
             G
 nanging ojo nganti
          C
 tresnoku iki
                  Am
 sing ilang gawe awakmu..
              Dm
 ati iki mung siji..
            G
 mung gawe sliramu..
              Am  
 sampek sak matiku..

Musik : Am... Am...
        Am... Am...

Am        G    Am
wes.. tak lilakke..
       F       G    C
duitku ilang satus ewu..
Dm                         Am
 paling ceblok ning embong mau..
F                     E
pas kate budal marani sliramu..

Am     G     Am
kok.. apes tenan..
        F      G            C
padahal kuwi duwit sangu kencan..
Dm                     Am
 kencan bareng bersama dirimu..
F                        E
nekku ngumpulke wes enek seminggu..

Reff :
                 F
 ora popo duitku ilang
             G
 nanging ojo nganti
          C
 tresnoku iki
                  Am
 sing ilang gawe awakmu..
              Dm
 ati iki mung siji..
            G
 mung gawe sliramu..
              Am  
 sampek sak matiku..

                  F
 ora popo duwitku ilang
             G
 nanging ojo nganti
          C
 tresnoku iki
                    Am
 sing ilang nggawe awakmu..
              Dm
 ati iki mung siji..
             G
 mung nggawe sliramu..
              Am  
 sampek sak matiku..

              Dm
 ati iki mung siji..
             G
 mung nggawe sliramu..
              Am  
 sampek sak matiku..

Outro : Am... Am...
        Am... Am...
        Am...

chord tela
 ||===ORIGINAL CHORD===||

Dj Theplex - Duit Ceblok

Intro : D#m C# D#m
        B C# F#
        G#m..D#m..
        B C# D#m..

D#m       C#   D#m
wes.. tak lilakke..
       B       C#   F#
duitku ilang satus ewu..
G#m                        D#m
 paling ceblok ning embong mau..
B                     Bb
pas kate budal marani sliramu..

D#m    C#    D#m
kok.. apes tenan..
        B      C#           F#
padahal kuwi duwit sangu kencan..
G#m                    D#m
 kencan bareng bersama dirimu..
B                        Bb
nekku ngumpulke wes enek seminggu..

Reff :
                 B
 ora popo duitku ilang
             C#
 nanging ojo nganti
          F#
 tresnoku iki
                  D#m
 sing ilang gawe awakmu..
              G#m
 ati iki mung siji..
            C#
 mung gawe sliramu..
              D#m..
 sampek sak matiku..

Musik : D#m... D#m...
        D#m... D#m...

D#m       C#   D#m
wes.. tak lilakke..
       B       C#   F#
duitku ilang satus ewu..
G#m                        D#m
 paling ceblok ning embong mau..
B                     Bb
pas kate budal marani sliramu..

D#m    C#    D#m
kok.. apes tenan..
        B      C#           F#
padahal kuwi duwit sangu kencan..
G#m                    D#m
 kencan bareng bersama dirimu..
B                        Bb
nekku ngumpulke wes enek seminggu..

Reff :
                 B
 ora popo duitku ilang
             C#
 nanging ojo nganti
          F#
 tresnoku iki
                  D#m
 sing ilang gawe awakmu..
              G#m
 ati iki mung siji..
            C#
 mung gawe sliramu..
              D#m..
 sampek sak matiku..

                  B
 ora popo duwitku ilang
             C#
 nanging ojo nganti
          F#
 tresnoku iki
                    D#m
 sing ilang nggawe awakmu..
              G#m
 ati iki mung siji..
             C#
 mung nggawe sliramu..
              D#m..
 sampek sak matiku..

              G#m
 ati iki mung siji..
             C#
 mung nggawe sliramu..
              D#m..
 sampek sak matiku..

Outro : D#m... D#m...
        D#m... D#m...
        D#m...
Facebook
Twitter

Chord Dj Theplex - Duit Ceblok


Lihat semua :
  • Chord Dj Theplex
  • Chord Remix
  •