Kunci Gitar Ridho BLK - Tekomu Bahagiaku

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am Dm C G
        Em Am Dm G C

 C      G     Am
aku.. tau keloro
   Dm        C            G
mergo.. sing ditresno ngliyo
   Em                   Am
Gusti.. siji sing tak pengeni
                Dm
entuk pengganti ning ati
                G        C
sing iso nggawe awakku lali..

 C      G         Am
aku.. cobo mbuka ati
    Dm     C             G
dinggo.. koe sing tak wanti
  Em                     Am
nanging.. siji sing tak arepke
            Dm
koe iso nggawe lali
              G            C
loro ati sing wis tak rasakke..

    F      G
tekomu.. kui..
       C  -G/B  Am
nggawe bahagia aku
       F       G          C  C7
nggawe seneng urip lan atiku..

Reff :
  F        G
 aku.. bahagia..
     C           Am
 tekomu nggawe lali
          F
 marang loro ati
      G           C        C7
 seng tau ning njero dodo iki..

  F         G
 aku.. berharap..
     C           Am
 tekomu nggo menetap
          F
 bareng bareng nggawe sak
 G        C   C7
 kabehe seneng..

Musik : F G C Am
        F G C C7

    F      G
tekomu.. kui..
       C        Am
nggawe bahagia aku
       F       G          C
nggawe seneng urip lan atiku..

Reff :
  F        G
 aku.. bahagia..
     C           Am
 tekomu nggawe lali
          F
 marang loro ati
      G           C        C7
 seng tau ning njero dodo iki..

  F         G
 aku.. berharap..
     C           Am
 tekomu nggo menetap
          F
 bareng bareng
            G        C   C7
 nggawe sak kabehe seneng..

  F        G
 aku.. bahagia..
     C           Am
 tekomu nggawe lali
          F
 marang loro ati
      G           C        C7
 seng tau ning njero dodo iki..

  F         G
 aku.. berharap..
     C           Am
 tekomu nggo menetap
          F
 bareng bareng
            G        C
 nggawe sak kabehe seneng..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm Em D A
        F#m Bm Em A D

 D      A     Bm
aku.. tau keloro
   Em        D            A
mergo.. sing ditresno ngliyo
   F#m                  Bm
Gusti.. siji sing tak pengeni
                Em
entuk pengganti ning ati
                A        D
sing iso nggawe awakku lali..

 D      A         Bm
aku.. cobo mbuka ati
    Em     D             A
dinggo.. koe sing tak wanti
  F#m                    Bm
nanging.. siji sing tak arepke
            Em
koe iso nggawe lali
              A            D
loro ati sing wis tak rasakke..

    G      A
tekomu.. kui..
       D  -A/C# Bm
nggawe bahagia aku
       G       A          D  D7
nggawe seneng urip lan atiku..

Reff :
  G        A
 aku.. bahagia..
     D           Bm
 tekomu nggawe lali
          G
 marang loro ati
      A           D        D7  
 seng tau ning njero dodo iki..

  G         A
 aku.. berharap..
     D           Bm
 tekomu nggo menetap
          G
 bareng bareng nggawe sak 
 A        D   D7
 kabehe seneng..

Musik : G A D Bm
        G A D D7

    G      A
tekomu.. kui..
       D        Bm
nggawe bahagia aku
       G       A          D
nggawe seneng urip lan atiku..

Reff :
  G        A
 aku.. bahagia..
     D           Bm
 tekomu nggawe lali
          G
 marang loro ati
      A           D        D7  
 seng tau ning njero dodo iki..

  G         A
 aku.. berharap..
     D           Bm
 tekomu nggo menetap
          G
 bareng bareng
            A        D   D7
 nggawe sak kabehe seneng..

  G        A
 aku.. bahagia..
     D           Bm
 tekomu nggawe lali
          G
 marang loro ati
      A           D        D7  
 seng tau ning njero dodo iki..

  G         A
 aku.. berharap..
     D           Bm
 tekomu nggo menetap
          G
 bareng bareng
            A        D
 nggawe sak kabehe seneng..

Chord Ridho BLK - Tekomu Bahagiaku

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ridho BLK
  •