Kunci Gitar Whawin Lawra - Lungo Tanpo Pamit

Transpose:
Intro : Dm Am F B E..

Am
tegane sliramu
  Dm
tego ninggal aku
 G
opo to salahku
        C
lan opo dosa-dosaku
    Dm
nganti sliramu tego
   Am
lungo tanpo pamit
      F
mergo mikir sliramu
      E
setengah mati..

Am
bondo lan nyawaku
Dm
mung kanggo sliramu
    G
tresnoku marang sliramu
       C
kanthi teko ning pati
Dm
nggonku nunggu sliramu
  Am
mugo enggal bali
    F         E
aku lilo senadyan
  Am
koyo ngopo..

Int. F E Am

Reff :
 G
 wis setahun tak tunggu
         C
 nanging sliramu ra bali
 Dm                    Am
 nganti rong tahun rak ono kabarmu

 G
 ono ngendi paranmu
          C
 anggonku kudu ketemu
 F         Dm     E
 mugo sliramu gelem bali..

Am                  Dm  
loro ning ngatiku sewu dadi siji
G                        C
lungane sliramu nganti saiki ra bali
  Dm               Am
loro atiku loro, loro jroning dodo
      F      E         Am
yen kelingan marang sliramu..

Musik : Dm Am F Dm E
        F Dm Am
        F Dm E E-F-E

Am
bondo lan nyawaku
Dm
mung kanggo sliramu
    G
tresnoku marang sliramu
       C
kanthi teko ning pati
Dm
nggonku nunggu sliramu
  Am
mugo enggal bali
    F         E
aku lilo senadyan
  Am
koyo ngopo..

Int. F E Am

Reff :
 G
 wis setahun tak tunggu
         C
 nanging sliramu ra bali
 Dm                    Am
 nganti rong tahun rak ono kabarmu

 G
 ono ngendi paranmu
          C
 anggonku kudu ketemu
 F         Dm     E
 mugo sliramu gelem bali..

Am                  Dm  
loro ning ngatiku sewu dadi siji
G                        C
lungane sliramu nganti saiki ra bali
  Dm               Am
loro atiku loro, loro jroning dodo
      F      E         Am
yen kelingan marang sliramu..
  Dm               Am
loro atiku loro, loro jroning dodo
      F      E         Am
yen kelingan marang sliramu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm F#m D G# C#..

F#m
tegane sliramu
  Bm
tego ninggal aku
 E
opo to salahku 
        A
lan opo dosa-dosaku
    Bm
nganti sliramu tego 
   F#m
lungo tanpo pamit
      D
mergo mikir sliramu 
      C#
setengah mati..

F#m
bondo lan nyawaku 
Bm
mung kanggo sliramu
    E
tresnoku marang sliramu
       A
kanthi teko ning pati
Bm
nggonku nunggu sliramu
  F#m
mugo enggal bali
    D         C#
aku lilo senadyan 
  F#m
koyo ngopo..

Int. D C# F#m

Reff :
 E
 wis setahun tak tunggu
         A
 nanging sliramu ra bali
 Bm                    F#m
 nganti rong tahun rak ono kabarmu

 E
 ono ngendi paranmu 
          A
 anggonku kudu ketemu
 D         Bm     C#
 mugo sliramu gelem bali..

F#m                 Bm   
loro ning ngatiku sewu dadi siji
E                        A
lungane sliramu nganti saiki ra bali
  Bm               F#m
loro atiku loro, loro jroning dodo
      D      C#        F#m
yen kelingan marang sliramu..

Musik : Bm F#m D Bm C#
        D Bm F#m
        D Bm C# C#-D-C#

F#m
bondo lan nyawaku 
Bm
mung kanggo sliramu
    E
tresnoku marang sliramu
       A
kanthi teko ning pati
Bm
nggonku nunggu sliramu
  F#m
mugo enggal bali
    D         C#
aku lilo senadyan 
  F#m
koyo ngopo..

Int. D C# F#m

Reff :
 E
 wis setahun tak tunggu
         A
 nanging sliramu ra bali
 Bm                    F#m
 nganti rong tahun rak ono kabarmu

 E
 ono ngendi paranmu 
          A
 anggonku kudu ketemu
 D         Bm     C#
 mugo sliramu gelem bali..

F#m                 Bm   
loro ning ngatiku sewu dadi siji
E                        A
lungane sliramu nganti saiki ra bali
  Bm               F#m
loro atiku loro, loro jroning dodo
      D      C#        F#m
yen kelingan marang sliramu..
  Bm               F#m
loro atiku loro, loro jroning dodo
      D      C#        F#m
yen kelingan marang sliramu..

Chord Whawin Lawra - Lungo Tanpo Pamit


Lihat semua :
  • Chord Whawin Lawra
  •