Kunci Gitar Reny Farida - Nono Benere

Transpose:
Intro : C G Am Dm
        F C Dm G C

C              G
percumo dung riko takon
  Am                  Em
kelendi tulus ati iki nong riko
   F
sampek kapan baen
      C
sun kudu mbuktekaken
  Dm                     G
tapi riko sing bakal ngereken..

Tab. G-F-Em-Dm

C           G
saiki wes koyo bengen
   Am                    Em
mergo jalaran riko petuk ambi larene
 F         C
isun loro ati maneng
     Dm
sing kuat kadung isun
     G
sing kepaling-paling..

Reff :
  Am             Em
 isun.. nono artine
               F
 nong ngarep riko
              C
 sing ono benere
     Dm
 padahal welas iki
        Am
 sumpah tulus nong riko
      F                  E
 tapi apuwo sing biso percoyo..

  Am             Em
 isun.. nono artine
               F
 nong ngarep riko
              C
 sing ono benere
      Dm
 isun kudu kelendi
          Am
 dung nggawe riko ngerti
        F                   E
 myakne biso nggawe bungahe ati..

Musik : Am Em F C
        Dm Am F E Am

C              G
percumo dung riko takon
  Am                  Em
kelendi tulus ati iki nong riko
   F
sampek kapan baen
      C
sun kudu mbuktekaken
  Dm                     G
tapi riko sing bakal ngereken..

Tab. G-F-Em-Dm

C           G
saiki wes koyo bengen
   Am                    Em
mergo jalaran riko petuk ambi larene
 F         C
isun loro ati maneng
     Dm
sing kuat kadung isun
     G
sing kepaling-paling..

Reff :
  Am             Em
 isun.. nono artine
               F
 nong ngarep riko
              C
 sing ono benere
     Dm
 padahal welas iki
        Am
 sumpah tulus nong riko
      F                  E
 tapi apuwo sing biso percoyo..

  Am             Em
 isun.. nono artine
               F
 nong ngarep riko
              C
 sing ono benere
      Dm
 isun kudu kelendi
          Am
 dung nggawe riko ngerti
        F                   E
 myakne biso nggawe bungahe ati..

  Am             Em
 isun.. nono artine
               F             C
 nong ngarep riko sing ono benere
     Dm
 padahal welas iki
        Am
 sumpah tulus nong riko
      F                  E
 tapi apuwo sing biso percoyo huu..

  Am             Em
 isun.. nono artine
               F               C
 nong ngarep riko sing ono benere
      Dm
 isun kudu kelendi
          Am
 dung nggawe riko ngerti
        F                   E
 myakne biso nggawe bungahe ati huu..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb F Gm Cm
        D# Bb Cm F Bb

Bb             F
percumo dung riko takon
  Gm                  Dm
kelendi tulus ati iki nong riko
   D#
sampek kapan baen
      Bb
sun kudu mbuktekaken
  Cm                     F    
tapi riko sing bakal ngereken..

Tab. F-D#-Dm-Cm

Bb          F
saiki wes koyo bengen
   Gm                    Dm
mergo jalaran riko petuk ambi larene
 D#        Bb
isun loro ati maneng
     Cm
sing kuat kadung isun 
     F
sing kepaling-paling..

Reff :
  Gm             Dm
 isun.. nono artine
               D#
 nong ngarep riko 
              Bb
 sing ono benere
     Cm
 padahal welas iki
        Gm
 sumpah tulus nong riko
      D#                 D
 tapi apuwo sing biso percoyo..

  Gm             Dm
 isun.. nono artine
               D#
 nong ngarep riko 
              Bb
 sing ono benere
      Cm
 isun kudu kelendi
          Gm
 dung nggawe riko ngerti
        D#                   D
 myakne biso nggawe bungahe ati..

Musik : Gm Dm D# Bb
        Cm Gm D#  D  Gm

Bb             F
percumo dung riko takon
  Gm                  Dm
kelendi tulus ati iki nong riko
   D#
sampek kapan baen
      Bb
sun kudu mbuktekaken
  Cm                     F    
tapi riko sing bakal ngereken..

Tab. F-D#-Dm-Cm

Bb          F
saiki wes koyo bengen
   Gm                    Dm
mergo jalaran riko petuk ambi larene
 D#        Bb
isun loro ati maneng
     Cm
sing kuat kadung isun 
     F
sing kepaling-paling..

Reff :
  Gm             Dm
 isun.. nono artine
               D#
 nong ngarep riko 
              Bb
 sing ono benere
     Cm
 padahal welas iki
        Gm
 sumpah tulus nong riko
      D#                  D
 tapi apuwo sing biso percoyo..

  Gm             Dm
 isun.. nono artine
               D#
 nong ngarep riko 
              Bb
 sing ono benere
      Cm
 isun kudu kelendi
          Gm
 dung nggawe riko ngerti
        D#                   D
 myakne biso nggawe bungahe ati..

  Gm             Dm
 isun.. nono artine
               D#            Bb
 nong ngarep riko sing ono benere
     Cm
 padahal welas iki
        Gm
 sumpah tulus nong riko
      D#                  D
 tapi apuwo sing biso percoyo huu..

  Gm             Dm
 isun.. nono artine
               D#              Bb
 nong ngarep riko sing ono benere
      Cm
 isun kudu kelendi
          Gm
 dung nggawe riko ngerti
        D#                   D
 myakne biso nggawe bungahe ati huu..

Outro : Gm

Chord Reny Farida - Nono Benere


Lihat semua :
  • Chord Reny Farida
  •