Kunci Gitar Deni NGK - Lungo Tanpo Pamit

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : F G C G

       C       F          C
tak tompo.. omonganmu iki mau
           Am                     Em
wes tak tompo nadyan nratap ning atiku
  F        G           Em       Am
kowe mutus tresno, tresnamu ro aku
       Dm                G
ora ngiro kowe tego karo aku..

Int. F G

      C      F       C
kok tego.. kowe karo aku
       Am                   Em
kowe lungo tanpo pamit karo aku
 F       G       Em          Am
opo kowe lali mbiyen ro janjimu
        Dm           G         C
bakal setyo nganti tekan ing patiku..

Int. F G

Reff :
  C
 opo mergo bondo
          Am
 kowe ninggalno awakku
  F
 opo mergo rupo
        G
 kowe mutusno tresnamu..

   C
 lilo aku lilo
          Am
 yen kuwi dadi karepmu
   F
 nadyan loro ati
         G                C
 tetep sabar tak lakoni.. woo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C G

      C      F       C
kok tego.. kowe karo aku
       Am                   Em
kowe lungo tanpo pamit karo aku
 F       G       Em          Am
opo kowe lali mbiyen ro janjimu
        Dm           G         C
bakal setyo nganti tekan ing patiku..

Int. F G

Reff :
  C
 opo mergo bondo
          Am
 kowe ninggalno awakku
  F
 opo mergo rupo
        G
 kowe mutusno tresnamu..

   C
 lilo aku lilo
          Am
 yen kuwi dadi karepmu
   F
 nadyan loro ati
         G                C
 tetep sabar tak lakoni.. woo..

Int. F G

Reff :
  C
 opo mergo bondo
          Am
 kowe ninggalno awakku
  F
 opo mergo rupo
        G
 kowe mutusno tresnamu..

   C
 lilo aku lilo
          Am
 yen kuwi dadi karepmu
   F
 nadyan loro ati
         G                C
 tetep sabar tak lakoni.. woo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B C# F# C#

       F#      B          F#
tak tompo.. omonganmu iki mau
           D#m                    A#m
wes tak tompo nadyan nratap ning atiku
  B        C#          A#m      D#m
kowe mutus tresno, tresnamu ro aku
       G#m               C#
ora ngiro kowe tego karo aku..

Int. B C#

      F#     B       F#
kok tego.. kowe karo aku
       D#m                  A#m
kowe lungo tanpo pamit karo aku
 B       C#      A#m         D#m
opo kowe lali mbiyen ro janjimu
        G#m          C#        F#
bakal setyo nganti tekan ing patiku..

Int. B C#

Reff :
  F#
 opo mergo bondo
          D#m
 kowe ninggalno awakku
  B
 opo mergo rupo
        C#
 kowe mutusno tresnamu..

   F#
 lilo aku lilo
          D#m
 yen kuwi dadi karepmu
   B
 nadyan loro ati
         C#               F#
 tetep sabar tak lakoni.. woo..

Musik : B C# A#m D#m
        G#m C# F# C#

      F#     B       F#
kok tego.. kowe karo aku
       D#m                  A#m
kowe lungo tanpo pamit karo aku
 B       C#      A#m         D#m
opo kowe lali mbiyen ro janjimu
        G#m          C#        F#
bakal setyo nganti tekan ing patiku..

Int. B C#

Reff :
  F#
 opo mergo bondo
          D#m
 kowe ninggalno awakku
  B
 opo mergo rupo
        C#
 kowe mutusno tresnamu..

   F#
 lilo aku lilo
          D#m
 yen kuwi dadi karepmu
   B
 nadyan loro ati
         C#               F#
 tetep sabar tak lakoni.. woo..

Int. B C#

Reff :
  F#
 opo mergo bondo
          D#m
 kowe ninggalno awakku
  B
 opo mergo rupo
        C#
 kowe mutusno tresnamu..

   F#
 lilo aku lilo
          D#m
 yen kuwi dadi karepmu
   B
 nadyan loro ati
         C#               F#
 tetep sabar tak lakoni.. woo..

Chord Deni NGK - Lungo Tanpo Pamit

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Deni NGK
  •