Kunci Gitar Aditya Hergun - Mung Kowe

Transpose:

Chord Aditya Hergun - Mung Kowe

Capo di fret 2

Intro : G Em Am D

G
mung.. kowe..
                  D
sing tak tresnani mung.. kowe
           C            D
ra ono liyane.. yo mung kowe..

Int. Em D

G
percoyo..
               D
marang setyaku percoyo
             C                 D
tanpo kepalsuan.. saktenane nyoto..

Reff :
         G
 tembang asmoro
      Em
 gambaran sing tak roso
         Am
 tentang atiku marang sliramu
      D
 kang tansah ning ndungoku..

 G          Em
 kasetyan.. katresnan
   Am         D
 sewutuhe.. selawase
             G
 yo mung kanggo kowe..

G
percoyo..
               D
marang setyaku percoyo
             C                 D
tanpo kepalsuan.. saktenane nyoto..

Reff :
         G
 tembang asmoro
      Em
 gambaran sing tak roso
         Am
 tentang atiku marang sliramu
      D
 kang tansah ning ndungoku..

 G          Em
 kasetyan.. katresnan
   Am         D
 sewutuhe.. selawase
            (Em)
 yo mung kanggo kowe..

Musik : Em D G..
        C..D..D#..

Reff End : (Overtune)
         G#
 tembang asmoro
      Fm
 gambaran sing tak roso
         A#m-G#      -D#/G  Fm
 tentang atiku marang sliramu
      D#    -Fm      D#/G
 kang tansah ning ndungoku..

 G#         Fm
 kasetyan.. katresnan
   A#m        D#
 sewutuhe.. selawase
              G#
 yo mung kanggo kowe..
      Fm
 hu u uuu..
   A#m        D#
 sewutuhe.. selawase..
              G#
 yo mung kanggo kowe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro : 
A F#m Bm E

A
mung.. kowe..
                  E
sing tak tresnani mung.. kowe
           D            E
ra ono liyane.. yo mung kowe..

Int. 
F#m E

A
percoyo..
               E
marang setyaku percoyo
             D                 E
tanpo kepalsuan.. saktenane nyoto..

Reff :
         A
 tembang asmoro
      F#m
 gambaran sing tak roso
         Bm
 tentang atiku marang sliramu
      E
 kang tansah ning ndungoku..

 A          F#m
 kasetyan.. katresnan
   Bm         E
 sewutuhe.. selawase
             A
 yo mung kanggo kowe..

A
percoyo..
               E
marang setyaku percoyo
             D                 E
tanpo kepalsuan.. saktenane nyoto..

Reff :
         A
 tembang asmoro
      F#m
 gambaran sing tak roso
         Bm
 tentang atiku marang sliramu
      E
 kang tansah ning ndungoku..

 A          F#m
 kasetyan.. katresnan
   Bm         E
 sewutuhe.. selawase
             F#m
 yo mung kanggo kowe..

Musik : 
F#m E A..
D..E..F..

Reff End : (Overtune)
         Bb
 tembang asmoro
      Gm
 gambaran sing tak roso
         Cm-Bb       -F/A -Gm
 tentang atiku marang sliramu
      F     -Gm      F/A
 kang tansah ning ndungoku..

 Bb         Gm
 kasetyan.. katresnan
   Cm         F
 sewutuhe.. selawase
              Bb
 yo mung kanggo kowe..
      Gm
 hu u uuu..
   Cm         F
 sewutuhe.. selawase..
              Bb
 yo mung kanggo kowe..

Lihat semua :
  • Chord Aditya Hergun
  •