Kunci Gitar Adit Maz Han - Lunture Tresno

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Em Am A Dm  G

      C      Em        Am        A
aku teko pas kowe lagi remuk-remuke
       Dm               G
kowe lungo pas aku lagi sayang-sayange
           Em               Am
witing tresno jalarane soko kulino
              Dm                    G
lunturing tresno jalaran ono wong liyo..

       C       Em              Am
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
A       Dm                       G
 kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      Em                 Am
loro ati iki tak simpene ning njero ati
        Dm                 G         C
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Int. Dm G Em Am
     Dm G C..

Reff :
        F          G     C     G   Am
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         F                  G        C
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         F          G     C     G  Am
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         F                 G         C
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

Musik : Am G F
        Am G F
        Dm Em F G

       C       Em              Am
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
A       Dm                       G
 kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      Em                 Am
loro ati iki tak simpene ning njero ati
        Dm                 G         C
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Int. Dm G Em Am
     Dm G C..

Reff :
        F          G     C     G   Am
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         F                  G        C
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         F          G     C     G  Am
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         F                 G         C
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

        F          G     C     G   Am
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         F                  G        C
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         F          G     C     G  Am
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         F                 G         C
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D F#m Bm B Em  A

      D      F#m       Bm        B
aku teko pas kowe lagi remuk-remuke
       Em               A
kowe lungo pas aku lagi sayang-sayange
           F#m              Bm
witing tresno jalarane soko kulino
              Em                    A
lunturing tresno jalaran ono wong liyo..

       D       F#m             Bm
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
B       Em                       A
 kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      F#m                Bm
loro ati iki tak simpene ning njero ati
        Em                 A         D
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Int. Em A F#m Bm
     Em A D..

Reff :
        G          A     D     A   Bm
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         G                  A        D
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         G          A     D     A  Bm
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         G                 A         D
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

Musik : Bm A G
        Bm A G
        Em F#m G A

       D       F#m             Bm
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
B       Em                       A
 kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      F#m                Bm
loro ati iki tak simpene ning njero ati
        Em                 A         D
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Int. Em A F#m Bm
     Em A D..

Reff :
        G          A     D     A   Bm
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         G                  A        D
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         G          A     D     A  Bm
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         G                 A         D
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

        G          A     D     A   Bm
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         G                  A        D
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         G          A     D     A  Bm
 opo ra kelingan naliko iseh bebarengan
         G                 A         D
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

Chord Adit Maz Han - Lunture Tresno

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Adit Maz Han
  •