Chord Kunci Gitar Delia Chery Feat. G2B - Pasar Bantul Saksi Bisu

Capo di fret 3

Intro : C..F.G..C..
        Am..Dm..F G C..

Reff :
  C           
 Ojo tau ninggalke sing tulus
     F
 amergo kowe golek sing bagus
   G
 durung mesti sing bagus
          C
 iso mbok ajak serius..

    Am
 Timbang mengko getun ning mburi
       Dm
 tiwas tresnoku wes kadung mati
     F                G         C   G
 dinggo kowe sing wes mengkhianati..

C
..ibarate nabur uyah neng jembaro segoro
F
..tresno sing tak karepke ra mungkin teko
G
..mergo kowe sing tak tresno malah nggandeng wong liyo
C
..ninggalke awakku mergo aku kalah rupo

Am
..ning pasar bantul ono kenangan
Dm
..dewe mlaku ngidul bareng nganti taman paseban
F                   G                    C
..jebul tekan nggone aku mung ngeterke kowe
                   C
ketemuan karo wong lanang liyan..

Int : C..F..G..C..
      Am..Dm..F G C.. 

C
Opo aku salah mendem roso tresno
 Dm
kanggo sliramu kanggo awakmu
  G                                  C
pamujaning ati sing paling tak tresnani

 Am    
Aku yo menungso nduwe ati nduwe roso
         Dm
ojo mbok padakne aku koyo buku harianmu
     F               G          C   G
sing mung dadi panggonane sambatmu..

C                                   F
..janjian malam minggu ketemu karo aku
                                      G
ngejak kencan bareng jare suwe ra ketemu
                                      C
tuluse katresnan nggugah roso marang aku
                                   Am
jebul kapusan pasar bantul saksi bisu

                                      Dm
Padang gemerlap lintang gedene roso sayang
                                        F
nyatane kowe ilang tresnomu nggo wong liyan
               G
langit peteng udan grimis dadi pertondo
C
atiku wes keiris-iris

Reff :
  C           
 Ojo tau ninggalke sing tulus
     F
 amergo kowe golek sing bagus
   G
 durung mesti sing bagus
          C
 iso mbok ajak serius..

    Am
 Timbang mengko getun ning mburi
       Dm
 tiwas tresnoku wes kadung mati
     F                G         C   G
 dinggo kowe sing wes mengkhianati..

  C           
 Ojo tau ninggalke sing tulus
     F
 amergo kowe golek sing bagus
   G
 durung mesti sing bagus
          C
 iso mbok ajak serius..

    Am
 Timbang mengko getun ning mburi
       Dm
 tiwas tresnoku wes kadung mati
     F                G         C   G
 dinggo kowe sing wes mengkhianati..
     F                G         C
 dinggo kowe sing wes mengkhianati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
D#..G#..A#..D#..
Cm..Fm..G# A# D#..

Reff :
  D#            
 Ojo tau ninggalke sing tulus
     G#
 amergo kowe golek sing bagus
   A#
 durung mesti sing bagus
          D#
 iso mbok ajak serius..

    Cm
 Timbang mengko getun ning mburi
       Fm
 tiwas tresnoku wes kadung mati
     G#               A#        D#  A#
 dinggo kowe sing wes mengkhianati..

D#
..ibarate nabur uyah neng jembaro segoro
G#
..tresno sing tak karepke ra mungkin teko
A#
..mergo kowe sing tak tresno malah nggandeng wong liyo
D#
..ninggalke awakku mergo aku kalah rupo

Cm
..ning pasar bantul ono kenangan
Fm
..dewe mlaku ngidul bareng nganti taman paseban
G#                  A#                   D# 
..jebul tekan nggone aku mung ngeterke kowe
                   D#
ketemuan karo wong lanang liyan..

Int :
D#..G#..A#..D#..
Cm..Fm..G# A# D#..

D#  
opo aku salah mendem roso tresno
 Fm
kanggo sliramu kanggo awakmu
  A#                                 D#
pamujaning ati sing paling tak tresnani

 Cm           
aku yo menungso nduwe ati nduwe roso
         Fm
ojo mbok padakne aku koyo buku harianmu
     G#              A#         D#  A#
sing mung dadi panggonane sambatmu..

D#                                  G#
..janjian malam minggu ketemu karo aku
                                      A#
ngejak kencan bareng jare suwe ra ketemu
                                      D#
tuluse katresnan nggugah roso marang aku
                                   Cm
jebul kapusan pasar bantul saksi bisu

                                      Fm
padang gemerlap lintang gedene roso sayang
                                        G#
nyatane kowe ilang tresnomu nggo wong liyan
               A#
langit peteng udan grimis dadi pertondo
D#
atiku wes keiris-iris

Reff :
  D#            
 Ojo tau ninggalke sing tulus
     G#
 amergo kowe golek sing bagus
   A#
 durung mesti sing bagus
          D#
 iso mbok ajak serius..

    Cm
 Timbang mengko getun ning mburi
       Fm
 tiwas tresnoku wes kadung mati
     G#               A#        D#  A#
 dinggo kowe sing wes mengkhianati..

  D#            
 Ojo tau ninggalke sing tulus
     G#
 amergo kowe golek sing bagus
   A#
 durung mesti sing bagus
          D#
 iso mbok ajak serius..

    Cm
 Timbang mengko getun ning mburi
       Fm
 tiwas tresnoku wes kadung mati
     G#               A#        D#  A#
 dinggo kowe sing wes mengkhianati..
     G#               A#        D# 
 dinggo kowe sing wes mengkhianati..



Blog, Updated at: 10:22 PM