Chord Kunci Gitar Intan Rahma - Harapan Palsu

Intro : Am..Dm..G..C..
        Dm..Am..F..E..

      Am
Awale kowe teko
            Dm
ngomong ngancani aku
       G
soyo suwe keroso
          C
nyamanku neng sandingmu
            F
kowe sing selalu ono
            Dm
pas seneng lan susahku
    E              Am    E
tak jogo tak eman awakmu..

      Am
Saiki kowe bedo
          Dm
kerep ninggalke aku
        G
uwes ra tau ono
         C
ilang tanpo kabarmu
     F
opo iki wes tondo
       Dm
kowe cidro janjimu
     E                     Am    E
kowe tego ninggali harapan palsu..

Reff :
         Am
 Wes wes cukup uwisono
        Dm
 sandiworo tresno kui
      G
 uwes tutok ati loro
       C
 eluh iki dadi saksi
   Dm
 rogomu sing tak jogo
         Am
 ning atimu nggo wong liyo
      F
 ra bakal kuat ati nyanding
       E
 mbendino..

         Am
 Wes wes aku trimo
           Dm
 tinimbang atiku ajur
       G
 Gusti niku mboten sare
          C
 mesti nyiapke gantine
       Dm
 cen karep tak teruske
            Am
 ning bakal bubrah akhire
           F
 mending loro saiki
           E
 genah larane..

Am
Kowe sing nandur kowe sing gawe ajur
Dm
seko awal kowe wes ngapusi ra jujur
G
aku bersyukur kabeh urung terlanjur
C
urung nganti tekan adoh aku tak mundur

Am
Tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo
Dm
senajano ngiris batin tambah neng ati loro
G
aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo
E                                       Am
kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lungo

       Dm       G
Kowe lungo sakpenakmu
     C         Am
ora eling ono aku
        Dm
tanpo sadar kowe wes nyekso
E
batinku..

Reff :
         Am
 Wes wes cukup uwisono
        Dm
 sandiworo tresno kui
      G
 uwes tutok ati loro
       C
 eluh iki dadi saksi
   Dm
 rogomu sing tak jogo
         Am
 ning atimu nggo wong liyo
      F
 ra bakal kuat ati nyanding
       E
 mbendino..

         Am
 Wes wes aku trimo
           Dm
 tinimbang atiku ajur
       G
 Gusti niku mboten sare
          C
 mesti nyiapke gantine
       Dm
 cen karep tak teruske
            Am
 ning bakal bubrah akhire
           F
 mending loro saiki
           E
 genah larane..

Outro : Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
F#m..Bm..E..A..
Bm..F#m..D..C#..

      F#m
Awale kowe teko 
            Bm
ngomong ngancani aku
       E
soyo suwe keroso 
          A
nyamanku neng sandingmu
            D
kowe sing selalu ono 
            Bm
pas seneng lan susahku
    C#             F#m   C#
tak jogo tak eman awakmu..

      F#m
Saiki kowe bedo 
          Bm
kerep ninggalke aku
        E
uwes ra tau ono 
         A
ilang tanpo kabarmu
     D
opo iki wes tondo 
       Bm
kowe cidro janjimu
     C#                    F#m   C#
kowe tego ninggali harapan palsu..

Reff :
         F#m
 Wes wes cukup uwisono 
        Bm
 sandiworo tresno kui
      E 
 uwes tutok ati loro 
       A
 eluh iki dadi saksi
   Bm 
 rogomu sing tak jogo 
         F#m
 ning atimu nggo wong liyo
      D
 ra bakal kuat ati nyanding 
       C#
 mbendino..

         F#m
 Wes wes aku trimo 
           Bm
 tinimbang atiku ajur
       E
 Gusti niku mboten sare 
          A
 mesti nyiapke gantine
       Bm
 cen karep tak teruske 
            F#m
 ning bakal bubrah akhire
           D
 mending loro saiki 
           C#
 genah larane..

F#m
Kowe sing nandur kowe sing gawe ajur
Bm
seko awal kowe wes ngapusi ra jujur
E
aku bersyukur kabeh urung terlanjur
A
urung nganti tekan adoh aku tak mundur

F#m
tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo
Bm
senajano ngiris batin tambah neng ati loro
E
aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo
C#                                      F#m
kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lungo

       Bm       E
Kowe lungo sakpenakmu 
     A         F#m
ora eling ono aku
        Bm
tanpo sadar kowe wes nyekso 
C#
batinku..

Reff :
         F#m
 Wes wes cukup uwisono 
        Bm
 sandiworo tresno kui
      E 
 uwes tutok ati loro 
       A
 eluh iki dadi saksi
   Bm 
 rogomu sing tak jogo 
         F#m
 ning atimu nggo wong liyo
      D
 ra bakal kuat ati nyanding 
       C#
 mbendino..

         F#m
 Wes wes aku trimo 
           Bm
 tinimbang atiku ajur
       E
 Gusti niku mboten sare 
          A
 mesti nyiapke gantine
       Bm
 cen karep tak teruske 
            F#m
 ning bakal bubrah akhire
           D
 mending loro saiki 
           C#
 genah larane..

Outro : 
F#m..



Blog, Updated at: 9:44 PM