Chord Kunci Gitar Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir

Capo di fret 3

Intro : Am..Dm..G..C..
        F..Dm..E..Am.. 

                  Dm
Tulus suci tresno iki
     G                     C
soyo suwe tuwuh gedhe neng ati
F                     Dm
..kependem jero roso iki
      E                Am
bakal ono wektune kowe ngerti

                  Dm
Pancen ati duwe karep
    G                     C
tresno ku sesok bakal tok anggep
F                Dm
..ra cukup tekan kene
    E                   Am
sayang ku nggo kowe selawase..

Reff:
        Am            Dm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         G                 C
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     F                 Dm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           E                  Am
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Am               Dm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       G                      C
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       F                   Dm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        E                   Am
  ngisi cerito tresno neng urepku..

[Rap]
Am
Roso iki neng ati ora bakalan mati
Dm
tresno iki sejati ora bakal keganti
G
madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani
C
jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki
F
mungkin kowe udu tresno pertama bagiku
Dm
tapi kowe dadi tresno terakhir untukku
E
cukup siji kowe ora ono liyane
Am
mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe

Reff:
        Am            Dm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         G                 C
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     F                 Dm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           E                  Am
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Am               Dm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       G                      C
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       F                   Dm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        E                   Am
  ngisi cerito tresno neng urepku..

Musik: F..G..C G Am..
       Dm..E..Am.. 

G                  C
..Ugo dadekno aku terakhir critomu
Dm                   Am
..janji bakal ngenei seneng urepmu
G               C
..aku udu ati liyo le gawe loro
F                            E
..nanging sak isoh ku gawe kowe tentrem mulyo

Reff:
        Am            Dm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         G                 C
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     F                 Dm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           E                  Am
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Am               Dm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       G                      C
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       F                   Dm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        E                   Am
  ngisi cerito tresno neng urepku..
        E                  Am
  ngisi cerito tresno neng urepku

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro :
Cm..Fm..A#..D#..
G#..Fm..G..Cm..

                  Fm
Tulus suci tresno iki
     A#                    D#
soyo suwe tuwuh gedhe neng ati
G#                    Fm
..kependem jero roso iki
      G                Cm
bakal ono wektune kowe ngerti

                  Fm
Pancen ati duwe karep
    A#                    D#
tresno ku sesok bakal tok anggep
G#               Fm
..ra cukup tekan kene
    G                   Cm
sayang ku nggo kowe selawase..

Reff:
        Cm            Fm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         A#                D#
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     G#                Fm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           G                  Cm
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Cm               Fm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       A#                     D#
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       G#                  Fm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        G                   Cm
  ngisi cerito tresno neng urepku..

[Rap]
Cm
Roso iki neng ati ora bakalan mati
Fm
tresno iki sejati ora bakal keganti
A#
madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani
D#
jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki
G#
mungkin kowe udu tresno pertama bagiku
Fm
tapi kowe dadi tresno terakhir untukku
G
cukup siji kowe ora ono liyane
Cm
mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe

Reff:
        Cm            Fm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         A#                D#
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     G#                Fm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           G                  Cm
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Cm               Fm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       A#                     D#
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       G#                  Fm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        G                   Cm
  ngisi cerito tresno neng urepku..

Musik:
G#..A#..D# A# Cm..
Fm..G..Cm..

A#                 D#
..Ugo dadekno aku terakhir critomu
Fm                   Cm
..janji bakal ngenei seneng urepmu
A#              D#
..aku udu ati liyo le gawe loro
G#                           G
..nanging sak isoh ku gawe kowe tentrem mulyo

Reff:
        Cm            Fm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         A#                D#
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     G#                Fm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           G                  Cm
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Cm               Fm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       A#                     D#
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       G#                  Fm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        G                   Cm
  ngisi cerito tresno neng urepku..
        G                  Cm
  ngisi cerito tresno neng urepku



Blog, Updated at: 10:58 PM