Chord Kunci Gitar Keni Ishida Feat. Ardi - Ora Sido Rabi

Intro : Am Em F C
        Am Em G..

Am    Em         F            C
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Am      Em         F             G
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Am       Em         F       C
Basan saiki..atiku mbok larani
   Am      Em           F        G
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Am                  Em
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
  F                       C
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
  Am                    Em
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
  F                        G
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Am                   Em
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu
  F                       C
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Am                 Em
Basan saiki awakmu malah sing mundur
  F                G
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Am    Em         F            C
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Am      Em         F             G
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Am       Em         F       C
Basan saiki..atiku mbok larani
   Am      Em           F        G
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Musik : F..G..F Em Am..

*)
       C                    G
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
  Am                Em
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm               G
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       C               G
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Am                Em
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
   F              C
pancen aku memang dudu jodohmu
   Dm                 G
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       C              G
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
     Am                   Em
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 F                 C
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Dm               G
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

       C          G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am               Em
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     F             C
Eong tuwaku terus nekokne kowe
  Dm                 G
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Musik : Am..Em..F Dm E..
        Am..G ..F Dm E..
        Dm..Am..Dm..E..

*)
       C                    G
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
  Am                Em
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm               G
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       C               G
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Am                Em
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
   F              C
pancen aku memang dudu jodohmu
   Dm                 G
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       C              G
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
     Am                   Em
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 F                 C
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Dm               G
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

       C          G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am               Em
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     F             C
Eong tuwaku terus nekokne kowe
  Dm                 G
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Outro : F..Em Am..Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
Em Bm C G
Em Bm D..

Em    Bm         C            G
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Em      Bm         C             D
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Em       Bm         C       G
Basan saiki..atiku mbok larani
   Em      Bm           C        D
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Em                  Bm
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
  C                       G
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
  Em                    Bm
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
  C                        D
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Em                   Bm
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu
  C                       G
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Em                 Bm
Basan saiki awakmu malah sing mundur
  C                D
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Em    Bm         C            G
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Em      Bm         C             D
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Em       Bm         C       G
Basan saiki..atiku mbok larani
   Em      Bm           C        D
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Musik : 
C..D..C Bm Em..

*)
       G                    D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
  Em                Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am               D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       G               D
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Em                Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
   C              G
pancen aku memang dudu jodohmu
   Am                 D
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       G              D
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
     Em                   Bm
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 C                 G
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Am               D
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

       G          D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em               Bm
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     C             G
Eong tuwaku terus nekokne kowe
  Am                 D
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Musik : 
Em..Bm..C Am B..
Em..D..C Am B..
Am..Em..Am..B..
 
*)
       G                    D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
  Em                Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am               D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       G               D
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Em                Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
   C              G
pancen aku memang dudu jodohmu
   Am                 D
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       G              D
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
     Em                   Bm
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 C                 G
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Am               D
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

       G          D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em               Bm
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     C             G
Eong tuwaku terus nekokne kowe
  Am                 D
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Outro : 
C..Bm Em..Em



Blog, Updated at: 3:15 PM