Chord Kunci Gitar NDX A.K.A - Tresno Suciku

Intro : C..G..Am..G..
 
     C
Mung kowe tresnoku
  G
kowe neng atiku
    Am
sak lawase uripku
   G
sliramu sing neng atiku..

Reff:
   C
  Aku sik saiki
              G
  mung tresno karo slriramu
         Am
  saklawase neng atiku
            G
  tresnoku kanggo sliramu
          C
  treno suciku
                G
  ojo lungo ninggalke awakku
         Am
  gawe loro neng atiku
            G
  mblenjani roso tresnoku..

           C
  Yo mung ono kowe
          G
  neng atiku sak lawase
           Am
  ra bakal aku nglaleke
              G
  ra mungkin tak tinggalake
          C
  ra ono liyane
           G
  tresnoku opo anane
           Am
  tresnoku mung kanggo kowe
           G
  ra bakal ono liyane
         (C)
  sak lawase..

C
 Roso seneng neng atiku iki mergo sliramu
G
 sliramu sing saben dino gawe ayem atiku
Am
 ojo kowe lungo ninggalke awakku
G
 mergo ming sliramu sing iso ngerteni aku
C
 mugo kowe iso nompo aku opo anane
G
 mergo tak akoni aku iki wong sing ra nduwe
Am
 ora duwe bondo rupoku yo ming koyo ngene
G
 neng aku nduwe tresno nggo sliramu saklawase

C
 Dek aku sayang janji ora bakal ninggal lungo
G
 mergo aku wis percoyo kowe bakal setio
Am
 ojo kowe tego ninggalke aku ro wong liyo
G
 gawe aku iko loro nganti aku cidro
C
 rosoku nggo sliramu iki tulus seko ati
G
 ora mungkin aku bakal lungo ningalke janji
Am
 aku ming njaluk aku ro kowe podo ngerteni
G
 roso neng ati iki ora malah ngarani

Reff:
   C
  Aku sik saiki
              G
  mung tresno karo slriramu
         Am
  saklawase neng atiku
            G
  tresnoku kanggo sliramu
          C
  treno suciku
                G
  ojo lungo ninggalke awakku
         Am
  gawe loro neng atiku
            G
  mblenjani roso tresnoku..

           C
  Yo mung ono kowe
          G
  neng atiku sak lawase
           Am
  ra bakal aku nglaleke
              G
  ra mungkin tak tinggalake
          C
  ra ono liyane
           G
  tresnoku opo anane
           Am
  tresnoku mung kanggo kowe
           G
  ra bakal ono liyane
         (C)
  sak lawase..

C
 Sego roso tresno iki nganti tekane mati
G
 sing tak arepke setio tutu malah mblenjani
Am
 ra ono liyone sliramu kui seng neng ati
G
 setio sing tak arepke seko awakmu kui
C
 wis semene suwene aku nglakoni ro kowe
G
 sedino ra ketemu kangen sing tak rasakke
Am
 mergo saben dinone aku nglakoni ro kowe
G
 nglakoni dino karo sliramu ayem rasane

C
 Kadung aku mugo sliramu tetep neng sandingku
G
 sliramu ngancani aku ono ing saben wektu
Am
 weruh esemanmu rasane ayem ing atiku
G
 aku ra pengen weruh iluh netes ning pipimu
C
 ra tego atiku nyawang sliramu loro ati
G
 gawe sliramu seneng kui sing tak pingini
Am
 opo sing tak jaluk kui mesti tak turuti
G
 kui kabeh buktine roso tresnoku iki

Reff:
   C
  Aku sik saiki
              G
  mung tresno karo slriramu
         Am
  saklawase neng atiku
            G
  tresnoku kanggo sliramu
          C
  treno suciku
                G
  ojo lungo ninggalke awakku
         Am
  gawe loro neng atiku
            G
  mblenjani roso tresnoku..

           C
  Yo mung ono kowe
          G
  neng atiku sak lawase
           Am
  ra bakal aku nglaleke
              G
  ra mungkin tak tinggalake
          C
  ra ono liyane
           G
  tresnoku opo anane
           Am
  tresnoku mung kanggo kowe
           G
  ra bakal ono liyane
         (C)
  sak lawase..

Outro : C..G..Am..G..
        C..G..Am..G..
        C..Fadeout.



Blog, Updated at: 12:40 PM