Chord Kunci Gitar NDX A.K.A Feat. Pendhoza - Tresno Saklawase

Intro : G..Bm..Em..C..D..
        G..D….
       
Reff:
  G               Bm
  Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da….dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase..

G
 tresno tulus ning ati ing njero dodo iki
Bm
 ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke
Em
 aku bakal iling marang awakmu
     C
senajan tau nggawe cidro ning njero atiku
    D
tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu

G
 nanging ngopo kowe malah ninggalke aku
Bm
 roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi
Em
 rino klawan wengi aku tansah ngenteni
C
 tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati
D
 ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci

Reff:
  G               Bm
  Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da….dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase..

G
 nanging kabeh kui mung neng njero impenku
Bm
senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu
Em
 saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku
C
 janji seko lambemu jebule yo mung lunyu
D
 ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu

G
 kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe
Bm
 dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke
Em
 marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke
C
 saiki aku getun tibo tembe mburine
D
 mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke

Reff:
  G               Bm
  Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da….dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase..

G
 Saiki kenangan ku wes bubar dadi awu
Bm
 kabeh kui wes musno ilang seko uripku
Em
 opo mergo bondo koe banjur lungo
C
 isoku yo mung ngene ra nduwe opo opo
D
 saiki aku trimo pasrah karo sing kuoso

G
 mugo koe iso dadi koyo sing tak karepke
Bm
 urip bareng dadi siji ro koe sak lawase
Em
 duh gusti tulungono awakku iki
 C
aku tresno ro koe ngasi tekane mati
  D
mugo awkku dewe iso urip bareng dadi siji

Reff:
  G               Bm
  Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da….dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase..

  G               Bm
  Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da….dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase..

Outro : G..



Blog, Updated at: 1:02 PM