Chord Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Moto Bondo (feat. Tigor)

Em
 Rupamu pancen ayu
G
Ning atimu pabu
D
 Golek lanangan sing sugih
A
 Banjur kuwi tok plorotke

Reff:
  Em
   Rupamu pancen ayu
  G
   Ning atimu pabu
  D
   Golek lanangan sing sugih
  A
   Banjur kuwi tok plorotke
  Em
   Kabeh bondo wes tak ngehi
  G
   Njaluk opo tak turuti
  D
   Opo isih kurang akeh
  A
   Pancen kowe kuwi lonte

[Rapp]
Em
 Yen mbien pas aku kenal karo sliramu
G
 Aku kesem-sem karo esemanmu pas ro aku
D
 Ra bakal tak lalekke esemanmu ro aku
A
 Mergo kowe sing pancen ayu di banding koncomu
Em
 Aku iki seneng kowe nganti ora iso turu
G
 Nganti atiku iku iki dag-dig-dug suarane
   D
Mergo aku kepengenan sliramu tekan mimpiku
A
 Aku iki seneng kowe tapi nduwe liyane

Reff:
  Em
   Rupamu pancen ayu
  G
   Ning atimu pabu
  D
   Golek lanangan sing sugih
  A
   Banjur kuwi tok plorotke
  Em
   Kabeh bondo wes tak ngehi
  G
   Njaluk opo tak turuti
  D
   Opo isih kurang akeh
  A
   Pancen kowe kuwi lonte

[Rapp]
Em
 Tak wanek-wanekne aku omong seneng kowe
G
 Langsung kowe omong nek kowe yo seneng aku
D
  Langsung  awake dewe dadi siji atine
A
 Nanging kabeh kuwi wis ilang dalane
Em
 Kowe mletas lungo sengko atiju iki
G
 Embuh neng ngendi lungamu ninggalke awakku iki
D
 Nanging pie meneh, atiku sumeleh
A
 Yo wes kiwe lungo  aku yo mung iso pasrah

==Kembali ke : Reff

[Rapp]
Em
 Kabeh bondo tak nehi, njaluk opo tak nehi
G
 Nanging koe ra mikir, marai aku kentir
D
 Rupamu pancen ayu, ning atimu asu
A
 Golek lanangan sing sugih mung tok plorotke
Em
 Njaluk opo meneh, po isih kurang akeh
G
 Kabeh wis tak nehi, pancen kowe kui
D
 Ra tau ngerteni sifatmu koyo asu
A
 Atimu koyo lonte kowe kuwi pancen kecu

==Kembali ke : Reff..x fadeout



Blog, Updated at: 4:22 PM