Chord Kunci Gitar NDX A.K.A - Janji Palsumu

Intro : G D Em Bm
        C G D D..

      G
gedhe roso tresnoku
        D
amung kanggo sliramu
        Em
nanging aku ra ngiro
         Bm
kowe ninggalke tresnaku
         C
gawe nelongso uripku
          G
ninggal tatu ning atiku
       D
opo salahe awakku..

       G
gedhe pangapuramu
          D
sing tak jaluk nggo awakku
      Em
mergo rosoning ati
     Bm
ora isa tak apusi
     C
aku karo sliramu
     G
ora iso dadi siji
          D
senajan loro njero ati..

G
 kowe mbiyen ngucap janji nek tresnomu mung nggo aku
D
 nanging nyatane kowe saiki malah ninggal aku
Em
 aku wis ra butuh janji palsu seko lambemu
Bm
 sing tak jaluk katresnanmu mung kanggo awakku
C
 nanging ora popo kabeh iki wis tak trimo
G
 mergo kabeh iki wis takdire sing Kuoso
D
 aku wis ra iso neruske dalane crito
D
 mugo kowe iso seneng urip bareng ro wong liyo

      G
gedhe roso tresnoku
        D
amung kanggo sliramu
        Em
nanging aku ra ngiro
         Bm
kowe ninggalke tresnaku
         C
gawe nelongso uripku
          G
ninggal tatu ning atiku
       D
opo salahe awakku..

       G
gedhe pangapuramu
          D
sing tak jaluk nggo awakku
      Em
mergo rosoning ati
     Bm
ora isa tak apusi
     C
aku karo sliramu
     G
ora iso dadi siji
          D
senajan loro njero ati..

G
 ben joyo tak eling eling kok malah soyo kelingan
D
 kelingan karo awakmu sing uwis dadi kenangan
Em
 manja manja tubuhmu yang tak bisa ku lupakan
Bm
 mergo mung roso sayang ku sing gawe pikiran
C
 nanging opo kowe tok ngasi tega ninggalke
G
 ninggalke roso tresnoku yo mung kanggo kowe
D
 opo mergo kowe uwis ulih sing liyane
D
 nganti aku ra kuat aku nangis neng kene

         C   D
wis lilakno aku kang mas
 G         Em
aku kudu lungo
    C    D         G
yo wae atiku wis lilo

 C      D
ati iki wis lilo
        G          Em
snajan loro ning dodo
         C     D         G
nanging aku mencoba ra popo..


Blog, Updated at: 12:45 AM